Vesipallosarjat käynnistyvät - Saukkopelaajia mukana kaikissa sarjoissa

15.1.2022

Miesten SM-sarja

Kevät 2022 on alkanut Saukkojoukkueiden osalta haastavissa merkeissä. Jyväskylän Saukot ilmoittautui miesten SM-sarjaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, mutta Jyväskylän liikuntapalveluiden koronarajoitukset ovat estäneet joukkueen yhteisharjoitukset. Miesten SM-sarjan olisi määrä alkaa 4.2.2022.

Saukkojen miesten joukkue on nuori, koostuen sekä jo kokeneemmista Saukkopelaajista että vielä BSM-sarjaa pelaajista pelaajista. Koettiin, että lajin jatkuvuuden kannalta nyt oli oikea hetki lähteä hakemaan kokemusta ja kovempia pelejä lajin pääsarjasta.

Saukkojoukkueessa on mukana pelaajia, jotka pelasivat syksyllä Porin Senttereissä - Sentterit kun eivät valitettavasti enää saaneet joukkuetta sarjaan keväälle 2022. Saukkopelaajat pelasivat viime syksynä miesten SM-sarjaa myös Kuopion Uimaseuran joukkueessa.

Juniorisarjat

Viikonloppuna 15.-16.1. alkaa BSM-sarja, myöskin hieman rajoitetusti. Vesipallon sääntöjen mukaan sarjassa voivat pelata myös kaiken ikäiset tytöt ja naiset, mutta Helsingin koronarajoitukset eivät mahdollista 2002 ja myöhemmin syntyneiden naisten osallistumista viikonlopun turnaukseen. Joukkueessa on mukana pelaajia myös Porin Senttereistä ja Oulun Lohista.

IKC-sarjan olisi määrä alkaa 22.-23.1. Turussa. C-ikäisissä tehdään yhteistyötä Porin Senttereiden ja Uinti Tampereen kanssa, eli tässä sarjassa ei Saukoilla ole keväällä 2022 omaa joukkuetta. Saukkopelaajia voi kuitenkin siis löytää Senttereiden joukkueesta.

IKD-sarjan aloitusviikonloppu on Saukkojoukkueen osalta 12.-13.2. Helsingissä. Sarja alkaa kuitenkin jo 15.1. IKD-sarjassa Saukkojoukkueessa pelaa myös pelaajia Porin Senttereistä ja myös Uinti Tampereen kanssa on yhteystyöstä keskusteltu.

Kausi alkaa haastavissa merkeissä, mutta siitä huolimatta jäädään jännityksestä seuraamaan Saukkojoukkueiden etenemistä sarjoissa!