Jäsenhuone|Työhuone

Vesipallokausi alkaa!

5.5.2020

Suomen hallitukselta tuli eilen harrastustoiminnan kannalta vähän positiivisempia uutisia, joissa kokoontumisrajoituksia nostettiin 10 henkilöstä 50 henkilöön ja harjoituksiakin päästään taas jossain muodossa aloittelemaan todennäköisesti kesäkuun alussa. Ulko- ja sisäliikuntapaikat aukeavat kesäkuun alusta seuroille Jyväskylässä, ja harjoituksia ryhdytään suunnittelemaan sekä vuoroja anomaan välittömästi.

Uimaliitosta tuli myös uutisia: sarjatoiminta käynnistyy syyskuussa. Alustavasti ensimmäiset sarjat käynnistyvät jo viikolla 37. Sarjoja pelataan samoissa ikäryhmissä kuin keväälläkin; IKD (2007- syntyneet ja nuoremmat), IKC (2005- syntyneet ja nuoremmat), BSM (2002-syntyneet ja nuoremmat + 2 korkeintaan 2000-syntynyttä pelaajaa), ASM (1998 ja myöhemmin syntyneet, NSM ja NSM. Jos naisten sarjaa ei tule, kaikenikäiset naiset voivat halutessaan osallistua MSM, ASM tai BSM-sarjaan.

Sarjat päättyvät ennen joulua ja ne pelataan 3-4 turnauksen kokonaisuuksina. Valmentajat tekevät joukkueelleen tarkemmat  tiedotteet kunhan päätetään toukokuun puolivälin jälkeen mihin sarjoihin pystymme tämänhetkisellä pelaajamateriaalilla lähtemään mukaan.