Vesipallokausi käynnistyy pian!

6.1.2020

Kuvaaja: Aki Rantala

Vesipallosarjoihin tuli muutoksia kun kaudella 2019 - 2020 sarjat käynnistyvätkin normaalista poiketen vasta tammikuussa 2020. Saukoilta vesipallosarjoissa ovat mukana BSM, IKC sekä IKD -joukkueet. BSM-sarjassa on tällä kaudella mukana 5 joukkuetta; Saukkojen lisäksi Espoon Cetus, Helsingin Kuhat, Porin Sentterit ja Turun Uimarit. IKC-sarjassa on mukana 6 joukkuetta; Saukkojen lisäksi Espoon Cetus, Helsingin Kuhat, Oulun Lohet, Turun Uimarit ja Uinti Tampere. IKD-sarjassa on niin ikään 6 joukkuetta. Joukkueet ovat muutoin samat kuin IKC-sarjassa, mutta Oulun Lohien tilalla IKD-sarjassa pelaa Porin Sentterit.

Vesipallon tulospalvelujärjestelmästä löytyy yhteenveto niin BSM-sarjan, IKC-sarjan kuin IKD-sarjankin otteluista. Tulospalvelujärjestelmään tulevat otteluiden pöytäkirjat sen jälkeen kun ottelu on pelattu. Sieltä pääsee tarkastelemaan myös joukkuekohtaisesti sarjan tilastoja.

Saukkojoukkueista kauden pääsee käynnistämään ensimmäisenä IKC-joukkue, jolla on ensimmäinen turnaus jo 18.-19.1. Helsingin ja Espoonlahden suunnalla. BSM-joukkue aloittaa kauden Porista 25.1. IKD-joukkue pääsee puolestaan aloittamaan kautensa kotipelillä AaltoAlvarissa 1.2.

Sarjat kestävät kevääseen ja finaaleja päästään pelaamaan toukokuussa. Tervetuloa mukaan seuraamaan vesipallokautta sekä paikan päälle, että tulospalvelujärjestelmän kautta!

Myös Saukkojen vesipallokerhot käynnistyvät pian - tule mukaan uuden harrastuksen pariin. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Saukoilla ei ole omia edustusjoukkueita aikuisten SM-sarjoissa tänä vuonna, mutta Saukkojen naisten pelaajia pelaa tulevalla kaudella sekä Uinti Tampereen riveissä että Turun Uimareiden KV-jengissä. Miesten puolelta Saukkopelaajia löytyy Kuopion Uimaseuran riveistä sekä SM-sarjassa että Nordic Water Polo Leaguessa.

Oletko aikuinen ja haluaisitko kokeilla vesipalloa? Harrastevesipalloa toteutetaan tällä hetkellä Liikunnan Riemun kanssa yhteistyössä. Harjoitukset pidetään Jyväskylän AaltoAlvarissa joka keskiviikko klo 20.00-21.30. Kysy lisää sähköpostitse Liikunnan Riemun vesipallovastaava Oula Heikkilältä: oulaheikkila@gmail.com