Jyväskylän Saukot vieraili syyslomalla Montenegrossa

21.10.2019

Jyväskylän Saukot teki syyslomalla harjoitusleirimatkan Montenegron Herceg Noviin 14.-21.10.2019. Leirillä oli mukana pelaajia sekä Jyväskylän Saukoista että Uinti Tampereelta. Leirillä oltiin paikallisen vesipalloseura Jadran Carinen vieraana ja yövyttiin Montenegron Hotel Lighthousessa täysihoidolla.

Leiri oli hyvä kokemus pelaajille. Vastassa oli eri-ikäisiä joukkueita Jadran Carinesta. Paikallisten joukkueiden pelaajilla oli koulua porrastetusti joko aamu- tai iltapäivisin, joten joka päivälle oli mahdollista saada harjoitusvastus niin aamu- kuin iltapäivästäkin. Parina päivänä pidettiin kuitenkin myös omat harjoitukset. Perjantaina päästiin katsomaan Champions Leaguen peliä jossa paikallinen Jadran Carine kohtasi Unkarilaisen Szolnoki Dozsan. Peli oli jännittävä ja päättyi unkarilaisten voittoon.

Leiri oli mukava kokemus. Mukana oli pelaajia, valmentajia ja vanhempia. Vanhemmat saivat oikein mukavan loman, kun kelitkin suosivat. Lämpöä riitti, merivesi oli vielä lämmintä, ja maisemat olivat upeat. Kokeillaan uudelleen ensi vuonna!