Jäsenhuone|Työhuone

Saukoille hopeaa ja pronssia!

11.12.2016

Pelaajaesittelyt finaaliottelussa TU-JySa
Suomen Cupin voittajajoukkue Turun Uimarit
Jyväskylän Saukot toisena Suomen Cupissa
Kolmanneksi tuli Espoon Cetus

Viikonloppuna pelatuissa Suomen Cupin finaaleissa saukkomiehille toinen ja naisille kolmas sija. Turun Uimarit voittivat molemmat sarjat.

 

 

Viikonloppuna 9.-10.12.2016 pelattiin vesipallon Suomen Cupin finaalit. Miesten osalta finaalit pelattiin Jyväskylässä ja naisten osalta Turussa. 

 

Saukot pelasivat perjantai-illan kello 22.30 alkaneessa pelissä kunniakkaasti Kuhia vastaan voittaen 14-10 lunastaen finaalipaikan. Myöhäinen peli illalla ja varhainen aamuherätys aamun kartintaotteluiden toimitsijoille kuitenkin verotti voimia lauantai-illalta. Saukot lämpenivät peliin vähän hitaasti, mutta loppua kohden peli kuitenkin parani. Ottelun lopputulos 11 - 8 (4-2, 3-1, 1-1, 3-4) kertoo tiukasta pelistä. Ottelun viimeisellä sekunnilla Saukkojen maalivahti Panu Kankaanperäkin pääsi avaamaan SM-sarjan pistetilinsä omalta maaliltaan lähteneen kaukoheiton kautta. Saukkojen ottelun valmentaja Jarno Mikkonen kommentoi Turun pelin jälkeen: "Meillä oli vaikeuksia Turun tiukan miesvartioinnin kanssa, mutta saatiin loistavasti peli kuitenkin kasattua ja päästiin vielä taistelemaan voitosta. Valitettavasti nousu ei kuitenkaan riittänyt. Varsinkin puolustus toimi pelissä hienosti ja maalivahti Panu Kankaanperä piti pelin loistavasti kasassa." Ottelun pöytäkirja löytyy täältä.

 

Naisilla puolestaan oli Turussa peli perjantaina Turun Uimareita vastaan, josta tuli Saukoille tappio 13-8 ja paikka pronssiottelussa. Saukkonaiset ryhdistäytyivät kuitenkin pronssiottelussa ja voittivat Kuhat 10-8. Valmentajien Laura Lehdon ja Hannele Kuparin näkökulmasta "naisten peli parani perjantaista huimasti, mutta heittoihin olisi tarvittu lisää tarkkuutta. Pronssiottelussa koko joukkue teki töitä ja se myös näkyi siinä että voitto tuli vaikka avainpelaaja saikin ulosajon viimeisen erän puolivälissä. Hyvä peli kaiken kaikkiaan". Ottelun pöytäkirja löytyy täältä.

 

Myös vesipallon SM-sarjat ovat myös käynnissä. Joulutauon jälkeen jatketaan taas tammikuun puolivälissä. Molemmilla joukkueilla sarjat jatkuvat kotipeleillä tammikuussa 21.1.

 

Saukkojen D-juniorit pelaavat Jyväskylässä vesipalloturnauksen viikonloppuna 17. - 18.12. D-joukkue on tällä hetkellä omassa sarjassaan toisella sijalla, joten luvassa on tiukkoja pelejä.