C-junioreiden SM -sarja käynnistyi!

17.10.2016

Kuva CSM 2016 kevät (kuva: Peter Weissenberg)

CSM -sarja käynnistyi Saukkojen osalta 15. - 16.10. Turussa. Miehillä ja naisilla kotipelejä lauantaina 22.10. DSM -sarjaa pelataan 29. - 30.10. Porissa.

Saukkojen C-junioreilla oli kauden ensimmäinen turnaus viikonloppuna Turussa. Saukkojen nuori joukkue aloitti viikonlopun turnauksen pelaamalla Kuhia vastaan lauantai-iltana klo 20.30. Oli mukavaa päästä lähtemään reissuun vähän myöhemmin syysloman alkamisen kunniaksi, mutta pelikin oli toki melko myöhään. Kuhat voitti ottelun tiukan pelin jälkeen 9 - 12. Pöytäkirjan voi lukea täällä.

Aamu-uniakaan ei häiritty pelaamisella, vaan molemman Saukkojoukkueen pelit olivat illalla. Cetus voitti klo 18.00 pelatun pelin sunnuntaina lukemin 2 - 24 ja klo 19.30 pelattu peli Turun Uimareita vastaan päättyi Turun voittoon lukemin 16 - 12.

Seuraava turnaus C-junioreilla onkin Jyväskylässä 5. - 6.11., jolloin heitä vastaan asettuvat Oulun Lohet, Porin Sentterit ja Turun Uimarit.

Naisten ja miesten pelit jatkuvat 22.10 kotipeleillä

Miesten joukkue pelaa Keski-Suomen alueen syyslomaviikon päättävänä lauantaina klo 18.15 Helsingin Kuhia vastaan. Naisten joukkueella on myös peli miesten pelin jälkeen klo 19.30 Uinti Tamperetta vastaan.

D-juniorit aloittavat pelinsä Porissa 29.10., jossa he pelaavat Turun Uimareita, Porin Senttereitä ja Helsingin Kuhia vastaan.