Tervetuloa vesipallokerhoon!

23.8.2016

Saukkojen vesipallokerho alkaa perjantaina 2.9.2016 klo 18.00 ja klo 18.30 aloitetaan 25 metrin altaalta vanhempien ja lasten yhteispalaverilla.

Saukkojen vesipallokerho alkaa perjantaina 2.9.2016 klo 18.00 ja klo 17.30 aloitetaan 25 metrin altaalta vanhempien ja lasten yhteispalaverilla. Vesipallokerhoon voi ilmoittautua sähköpostitse ennakkoon Reija Häkkiselle. 31.8.2016 mennessä ilmoittautuneet voivat lunastaa rannekkeensa ennen ensimmäistä harjoituskertaa AaltoAlvarin kassalta! Ilmoittautuessasi vesipallokerhoon, ilmoita seuraavat tiedot:

Lapsesi nimi:

Lapsesi syntymäaika: (muodossa pp.kk.vvvv)

Lapsesi osoite:

Oma nimesi:

Oma puhelinnumerosi:

Oma sähköpostiosoitteesi:

Toisen huoltajan puhelinnumero:

Toisen huoltajan sähköpostiosoite:

Toisen huoltajan puhelinnumero:

Vesipallokerholaisilla on seuraavanlaisia maksuja:

Rannekemaksu, joka maksetaan keväisin ja syksyisin AaltoAlvarin kassalle

D ryhmä / aloittelijat/lapset 1 - 3 krt/vko 46,00 (+ rannekemaksu 10 euroa)

Kausimaksu 120 €/ kausi. Saukkojen jäsenmaksu on lisäksi alle 19-vuotiailta jäseniltä 10 €/ vuosi, ja se maksetaan aina keväisin tai uusilta aloittajilta harrastuksen alkaessa.

Vesipallokerhoihin liittyvät tiedustelut ja ilmoittautumiset Reija Häkkiselle (sähköposti: reija.hakkinen (at) pp1.inet.fi)