Tuomo Vainion turnaus lähestyy!

31.5.2016

XII-Tuomo Vainion turnaus lähestyy ja turnausjärjestelyt ovat täydessä käynnissä! Lisää infoa Tuomo Vainion turnaukseen liittyen löytyy täältä! Ja sitä on laitettu keskitetysti myös osallistujien sähköposteihin. Olettehan yhteydessä jos olette jääneet jostakin infosta paitsi tai huomaatte järjestelyissä muita haasteita tai puutteita!

Tänä vuonna Tuomo Vainion turnauksessa on kokeiluluontoisesti käytössä myös vesipallon virallinen tulospalvelujärjestelmä Torneopal, jossa tuloksia voidaan seurata reaaliaikaisesti. Halukkaat voivat myös muista seuroista ilmoittautua kokeilemaan tulospalvelujärjestelmän käyttöä ja muita toimitsijan tehtäviä turnauksen aikana Saukkolaisten lisäksi. Junioriturnaus on oivallinen tilaisuus harjoitella näitä taitoja ensi kauden varalle, koska jokainen seura tarvitsee kauden aikana osaavia toimitsijoita.

Ilmoittautumislinkin saa sähköpostin kautta!

Tuomo Vainion turnauksen yhteydessä järjestetään myös tuomarikoilutusta, josta on niin ikään tietoa Tuomo Vainion turnausinfossa saukkojen nettisivuilla. Kyseessä on uimaliiton virallinen 2. tason tuomarikoulutus, jossa opetellaan viheltämään junioritason pelejä yhdessä kokeneemman tuomarin kanssa.

Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostin kautta!

Facebooktapahtuma löytyy täältä!

Ystävällisin terveisin,

Reija Häkkinen (reija.hakkinen (at) pp1.inet.fi)