Saukot yhteistyöhön Veikkauksen kanssa!

29.3.2016

Pääsiäisen aikaan 2016 Jyväskylän Saukot on aloittanut verkkokumppanuusyhteistyön Veikkauksen kanssa. Yhteistyömme tavoitteena on ohjata jo valmiiksi Lottoa, Kenoa, urheilupelejä ja muita Veikkauksen pelejä pelaavat pelaajat pelaamaan pelinsä Jyväskylän Saukkojen verkkokumppanuussivujen kautta.

Verkkokumppanuusyhteistyössä on kaksi muotoa; malli 1 ovat käyttäjät joilla on jo Veikkauksen verkkotunnukset. Käytännössä osallistut Jyväskylän Saukkojen varainhankintaan klikkaamalla Saukkojen etusivulla olevaa Veikkauksen linkkiä aina kun olet menossa pelaamaan Veikkauksen pelejä verkon kautta, rekisteröityneenä käyttäjänä. Bannerin klikkaus ja sitten pelien pelaaminen yhdistää pelaamisesi Jyväskylän Saukkoihin.

Toinen yhteistyömalli on käyttäjille joilla ei vielä ola Veikkauksen verkkotunnuksia. Tällöin  voit mennä Saukkojen sivun kautta luomaan rekisteröintitunnukset jos ei sinulla niitä vielä ole. Näin luodut uudet käyttäjät (joilla ei vielä ole Veikkauksen aktiivista pelitiliä), yhdistyvät myös Jyväskylän Saukkoihin.

Miten pelaaminen tapahtuu?

1. Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla.

2. Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus.

3. Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet erilaisilla puhelimilla tai tabletilla pelaamiseen löydät täältä.

4. Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.

5. Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi bannerin kautta, niin seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion!

Pelaamisen vastuullisuus

"Veikkaus kehittää tarjoamaansa sosiaalisesti vastuullisella tavalla – tämä tarkoittaa muun muassa rajoituksia pelaamiseen

• Ikärajat – myyntipisteessä ja internetissä 18 vuotta.
  • Panos- ja/tai päiväkohtaiset rajoitukset nopearytmisissä peleissä kuten Live-vedossa ja nettiarvoissa.
  • Nettipelaajalla on mahdollisuus henkilökohtaiseen pelin estoon.
  • Rahapelien velaksi myyminen on kielletty.
  • Yöaikaan pelaaminen ei ole mahdollista – ei myöskään netissä."

Lähde: Veikkaus.fi

Katso tästä video siitä kuinka voit auttaa Saukkojen toiminnan kehittämisessä! Joten silloin kun pelaat, muistathan klikata itsesi Veikkauksen sivuille Jyväskylän Saukkojen nettisivun kautta!

Liitteet