Espoonlahden turnauksesta kokemusta neljälle joukkueelle

19.10.2015

A-junnujen vaihtopenkin tunnelmia (KuUS)
C-junnujen aloitushuuto ennen peliä
D-junnujen (JySa) pelin aloitus
VP Mursujen (JySa 2) pelipalaveri

Viikonlopun vesipalloturnauksessa Espoonlahden uimahallissa 17. - 18.10.2015 Kuopion Uimaseuran ja Jyväskylän Saukkojen yhteisjoukkue KuUS:n A-juniorit voittivat kaksi ottelua Cetusta ja Kuhia vastaan ja hävisivät Turun uimareille. KuUS on A-sarjan tilastoissa nyt toisena 12 pisteellä Turun Uimareiden johtaessa 14 pisteellä.

CSM -sarjan C-juniorit puolestaan voittivat Oulun Lohet ja Cetuksen 2-joukkueen, mutta hävisivät niin ikään Turun Uimareille. JySa on runkosarjan 2. lohkossa nyt toisena 8 pisteellä, Turun Uimareiden johtaessa 12 pisteellä.

DSM-runkosarjan 1. lohkossa pelaava JySa voitti kaikki viikonlopun pelinsä Porin Senttereitä, Cetuksen 2. joukkuetta ja Turun Uimareita vastaan, johtaen nyt lohkoa 6 pisteellä.

DSM-sarjan 2. lohkossa pelaava VP Mursujen JySa 2 puolestaan teki SM-sarjadebyyttinsä viikonlopun turnauksessa ja ylsi tappioistaan huolimatta huomattavasti parempaan suoritukseen kuin mitä heiltä odotettiin. Joukkue onnistui pitämään paikoitellen palloa hallussaan varsin hyvin, ja maalejakin tuli. Vasta keväällä harjoitteluryhmästä vesipallojoukkueeksi järjestäytynyt JySa 2-joukkue lähti hakemaan SM-sarjasta pelikokemusta ja kartuttamaan taitoja tulevaisuutta varten.