Vesipallokausi alkaa!

14.8.2015

Hei vaan kaikki Saukkolaiset!

On tullut aika palata arkeen; takaisin koulun ja harrastusten pariin!

Näin syksyllä on ajankohtaista muistuttaa harjoituskorttien lunastamisesta. Muistattehan lunastaa kortit ennen ensimmäistä harjoituskertaa!

Lisenssi on voimassa elokuun loppuun, joten muistattehan lunastaa myös pelaajalisenssinne ennen kuun vaihdetta. Lisenssi tulee voimaan 14 päivää lisenssin maksamisesta, joten muistattehan huolehtia että se on maksettu riittävän ajoissa, jotta se on voimassa ensimmäisissä peleissä! SM-sarjojen otteluohjelmat löytyvät totutusti täältä.

Suomen uimaliiton ohjeistuksen mukaan vesitaituri uimahallissa -kampanjan tavoitteena on nostaa esille uimareiden ja seurojen vastuullista roolia uimahallikäyttäjinä.  Näin ollen toivommekin jokaisen Saukkopelaajan muistavan sekä kotona että muissa uimahalleissa vieraillessaan seuraavat perustavanlaatuiset ohjeet:

•         Kunnioitan ja noudatan uimahallin yleisiä järjestyssääntöjä.
  •         Peseydyn aina ennen altaaseen menoa ilman uimapukua.
  •         Käytän suihkua vain peseytymistä, en lämmittelyä varten.
  •         Käytän vain uimahalliin tarkoitettuja jalkineita.
  •         Olen esimerkkinä muille. Asenteeni ja tekoni ratkaisevat.

AaltoAlvarissa altailla tapahtuvassa lämmittelyssä/jumpassa ei sallita uima-asuja, vaan jumppa-asuna voi olla esim. shortsit ja t-paita. Uikkarit päälle vasta suihkussa käynnin jälkeen. Meidän tulee aktiivisina uimahallin käyttäjinä muistaa, että olemme esimerkkejä muille asiakkaille. Pidetään huolta siitä, että käyttäydymme uimahallissa mallikkaasti!

Mukavaa kauden aloitusta!

Liitteet