Saukkomiehille SM-pronssia!

3.5.2015

Aikalisä pronssifinaalissa (Kuva: Heikki Moisio)
Pelitilanne pronssifinaalista 2015 (Kuva: Heikki Moisio)
Pronssimitalistit palkintojenjaossa (Kuva: Heikki Moisio)
Miesten joukkue 2015 (Kuva: Heikki Moisio)

Jyväskylän Saukkojen miesten vesipallojoukkue voitti lauantaina 2.5.2015 pronssifinaalissa Helsingin HSS:n lukemin 16 - 10 (7-2, 3-3, 4-2, 2-3). Saukkojen maalintekijöinä kunnostautuivat erityisesti Lauri Lahtinen ja Samuel Torttila kumpainenkin viidellä maalilla.

Jyväskylän Saukot onnittelee pronssijoukkueen pelaajia: Jarno Mikkonen, Joonas Manninen, Tuomo Glad, Mika Louhivaara, Niko Laukkanen, Topi Tanttu, Tommi Pekkanen, Lauri Lahtinen, Jukka Viinikainen, Matti Soikkeli, Samuel Torttila, Roope Koponen, Ville Laasanen, Jarno Björkberg, Panu Kankaanperä, Tuomas Kilpeläinen, Antti Määttä, Paavo Soininen, Samuli Uutela ja Juho Reiman sekä valmentajarinkiä ja Kuopion Uimaseuraa. Yhteistyötä Kuopion Uimaseuran kanssa on tehty siis tänä vuonna C-, B- ja A-junioreissa sekä miehissä.

Saukkojen kausi on ollut kokonaisvaltaisesti monipuolinen ja menestyksekäs. D-juniorit kamppailivat itsensä viidensiksi. D-junioreiden tehokkaimpia maalintekijöitä olivat koko tilastoissa 7. sijalla oleva Rene Kangas (46 maalia) ja 17. sijalla Iiko Rantala (29 maalia).

C-juniorit pelasivat Kuopion Uimaseuran (KuUs) riveissä itsensä kuudenneksi. Saukkopelaajien tehokkaimpia maalintekijöitä kaudella olivat 31. sijalla Kasperi Niemi (9 maalia) sekä 45. sijalla Julius Silvennoinen (5 maalia). B-juniorit pelasivat niin ikään KuUs:n riveissä saavuttaen pronssia.

ASM-sarjaa (alle 22-vuotiaat) pelataan KuUs:n kanssa, joka on tällä hetkellä sarjan kärjessä. Välierät ja finaalipelit pelataan 13.-14.6.2015.

Saukkojen naisten joukkue puolestaan sai tänä vuonna hopeaa. Parhaita maalintekijöitä olivat toisena Petra Lahtinen (103 maalia) ja 8. Laura Lehto (48 maalia)

Miesten SM-sarjan mitalitaistot Helsinkin Kuhien ja Turun Uimareiden (TU:n) välillä jatkuvat edelleen, Kuhien voitettua TU:n tiukassa ottelussa 11-12. Ottelut ratkeavat kolmella voitolla, ja tänään pelataan Helsingissä.