Jäsenhuone|Työhuone

Vesipallon runkosarjat jatkuvat!

15.2.2015

Saukkojen miesten joukkue valmistautumassa peliin JySa - TU 7.2.2015 (Kuvaaja: Timo Reiman)
Saukkojen D-juniorit 7.2.2015 vesiliikuntatapahtumassa tutustumassa sukeltamiseen ja paineen tasaamiseen korvissa. (Kuvaaja: Olli Lappi, Jyväskylän Sukelluskeskus)

Vesipallon runkosarjat jatkuvat!

 

Edellisen viikonlopun vesiliikuntatapahtuman jälkeen lauantaina 7.2.2015 pelattiin sekä miesten että naisten SM -sarjan vesipallopelejä AaltoAlvarissa. Miehet hävisivät Turulle 9 - 13 ja naiset voittivat Turun puolestaan 24 - 2.

Sunnuntaina 8.2.2015 reissasivat Saukkojen D-juniorit Poriin ja siellä pelattiin ottelut Kuhat - JySa, joka päättyi 17 - 7 ja Sentterit - JySa, joka päättyi 13 - 8. Saukkojuniorit ovat nyt D-junioreiden alemman jatkosarjan ensimmäisenä, mutta tipahtivat mitalikamppailusta.

Aikuisten SM-sarjat jatkuvat tämän ystävänpäivänviikonlopun osalta Helsingissä. Miehillä on pelit lauantaina Pirkkolassa Kuhia vastaan ja sunnuntaiaamuna Mäkelänrinteen uimahallissa HSS:ää vastaan. Saukkonaiset puolestaan pelaavat lauantaina Pirkkolassa Kuhia vastaan ja sunnuntaina Espoonlahdessa Cetusta vastaan.

AaltoAlvarissa pelataan lauantaina 21.2. naisten SM-sarjan vierasottelu UiTa - Jysa, koska Tampereen uimahallit ovat parhaillaan remontin alla. 28.2. puolestaan pelataan sekä miesten että naisten SM-sarjaa kotipeleinä. Saukkonaiset kohtaavat tuolloin uudelleen Tampereen, tällä kertaa kotiotteluna, ja miehet pelaavat ottelunsa Turun WP Neoa vastaan.

Runkosarjatkin lähenevät jo loppuaan ja miesten SM-sarjassa pelataan sunnuntaina 1.3.2015 Espoonlahden uimahallissa ottelu Cetus – JySa ja lauantaina 21.3.2015 AaltoAlvarissa ottelu JySa – Kuhat. Naisten SM-sarjassa pelataan vielä sunnuntaina 1.3.2015 Espoonlahden uimahallissa peli Cetus – JySa ja Turussa kahtena päivänä Turun uimareita vastaan viikonloppuna 21. – 22.3.

Kuopion riveissä pelaavat C-juniorit pelaavat runkosarjan viimeisen turnauksensa Espoonlahdessa.

A-juniorit ovat vasta aloittaneet kautensa ja pelaavat kuopion kanssa yhteisessä joukkueessa KuUS:n nimissä vielä kaksi turnausta; 11. - 12.4. Kuopion Niiralassa ja 23. - 24.5. Turun Impivaaran uimahallissa.

Välierät pelataan aikuisten sarjoissa sekä C-junioreissa huhtikuun alkupuolelta alkaen ja D-junioreiden jatkosarjaa pelataan 14. - 15.3.2015.