Ajankohtaista

Viikonloppuna pelatuissa Suomen Cupin finaaleissa saukkomiehille toinen ja naisille kolmas sija. Turun Uimarit voittivat molemmat sarjat.
CSM -sarja käynnistyi Saukkojen osalta 15. - 16.10. Turussa. Miehillä ja naisilla kotipelejä lauantaina 22.10. DSM -sarjaa pelataan 29. - 30.10. Porissa.
Saukkojen vesipallokerho alkaa perjantaina 2.9.2016 klo 18.00 ja klo 18.30 aloitetaan 25 metrin altaalta vanhempien ja lasten yhteispalaverilla.
Saukkolaisten infokirje on lähetetty kaikkien pelaajien ja vanhempien sähköpostiin. Jos et ole saanut kirjettä, varmistathan valmentajaltasi/ seurakoordinaattorilta että yhteystietosi ovat ajantasaiset!
Saukot kasaavat kesäkuussa vesipallokentän Vuorilampeen ja se on lammessa aina elo-syyskuuhun saakka.
Neljän ikäsarjan perinteinen Jyväskylässä toteutettava junioriturnaus, Tuomo Vainion turnaus, pelattiin 11. - 12.6.2016.