Vesipetoturnaus 8.2.2020

Jyväskylän Saukot järjestää vesipalloturnauksen Jyväskylän AaltoAlvarissa

Ikäryhmä: 2009 ja myöhemmin syntyneet

Pelit pelataan 25 metrin altaalla pieniin maaleihin klo 12.30 – 19.00

Pelaajia 1+6, vaihtopelaajien määrää ei ole rajattu. Joukkueissa saa olla tyttöjä ja poikia. Jyväskylän Saukot pidättää oikeuden muutoksiin riippuen ilmoittautuneiden joukkueiden määristä sekä siitä, pystytäänkö ottelut pelaamaan allasvarausten puitteissa.

Pelit pelataan 2*12 min juoksevalla peliajalla. E-sarjassa noudatetaan kevennettyä säännöstöä. (mm. paha virhe kärsitään uimalla vaihtokulmaan, jne.)

Sarjoihin hyväksytään tarvittaessa yli-ikäisiä pelaajia jollei seuralla ole osoittaa pelaajalle muuta joukkuetta. Myös yksittäisten pelaajien sijoittamista muiden seurojen joukkueisiin voi tiedustella turnauksen järjestäjiltä!

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Turnausmaksu 80 €/joukkue, toinen joukkue samasta seurasta 70 €/joukkue. Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Jokainen joukkue tuo mukanaan tuomarointi-/ pelinohjaustaitoisen henkilön. Tuomarointeja osoitetaan tasapuolisesti jokaiselle joukkueelle turnausohjelman lähettämisen yhteydessä. Vuoroja voi vaihtaa keskinäisellä sopimuksella. Muutkin tuomaritoiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi.

Ilmoittautuminen sunnuntaihin 19.1.2020 mennessä!

Jyväskylän Saukot ry / Reija Häkkinen

Sähköposti: jyvaskylansaukot@gmail.com