XVI Tuomo Vainion turnaus 6.-7.6.2020

Vesiliikuntaseura Jyväskylän Saukot järjestää perinteisen Tuomo Vainion muistoturnauksen Jyväskylän AaltoAlvarissa

Ikäryhmät:

• Ryhmä B: 2003 ja myöhemmin syntyneet
  • Ryhmä C: 2005 ja myöhemmin syntyneet
  • Ryhmä D: 2007 ja myöhemmin syntyneet (tytöt ja pojat)
  • Ryhmä E harjoituspeleinä, vesipedot: 2009 ja myöhemmin syntyneet

Pelit pelataan AaltoAlvarin 50 metrin (isot maalit) ja 25 metrin (pienet maalit) altailla. Pelaajia 1+6, vaihtopelaajien määrää ei ole rajattu. Joukkueissa saa olla tyttöjä ja poikia. Kaikille osallistujille jaetaan palkinnot. Jyväskylän Saukot pidättää oikeuden muutoksiin riippuen ilmoittautuneiden joukkueiden määristä sekä siitä, pystytäänkö ottelut pelaamaan allasvarausten puitteissa.

C- ja D-sarjoissa noudatetaan SM-sarjan säännöstöä, mutta pelit pelataan 2*12 min juoksevalla peliajalla. E-sarjassa noudatetaan kevennettyä säännöstöä. (mm. paha virhe kärsitään uimalla vaihtokulmaan, peliaika 2*8 min juoksevalla peliajalla jne.) C-sarja pelataan suuriin maaleihin 50 metrin altaalla, E-sarja pelataan pieniin maaleihin 25 metrin altaalla ja D-sarjaa pyritään pelaamaan vaihtelevasti molemmissa altaissa. Erien välissä 2 min erätauot kaikissa sarjoissa.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Turnausmaksu 150 €/joukkue, toinen joukkue samasta seurasta 120 €/joukkue. Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.  Toivomme myös, että turnaukseen saadaan tuomareita osallistuvista joukkueista ja muutkin tuomaritoiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi.

Selvitämme majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoja turnaukseen osallistuville ja laitamme ne esille turnauksen nettisivuille.

Ilmoittautuminen sunnuntaihin 3.5.2020 mennessä!

Jyväskylän Saukot ry / Reija Häkkinen

Sähköposti: jyvaskylansaukot@gmail.com