XIV Tuomo Vainion turnaus 9.-10.6.2018

TURNAUSKUTSU SEUROILLE

Tuomo Vainion XIV-muistoturnaus järjestetään

AaltoAlvarissa, Jyväskylässä 9. - 10.6.2018

Jyväskylän Saukot järjestää perinteisen Tuomo Vainion muistoturnauksen Jyväskylän AaltoAlvarissa.

Ikäryhmät:

-          Ryhmä C: 2002 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä D: 2004 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä E: 2006 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä F: 2008 ja myöhemmin syntyneet (PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI)

Pelit pelataan AaltoAlvarin 50 metrin (isot maalit) ja 25 metrin (pienet maalit) altailla. Pelaajia 1+5, vaihtopelaajien määrää ei ole rajattu. Joukkueissa saa olla tyttöjä ja poikia. Kaikille osallistujille jaetaan palkinnot.

C- ja D-tason sarjoissa noudatetaan SM-sarjan säännöstöä, mutta pelit pelataan 2*12 min juoksevalla peliajalla. E- ja F -sarjoissa noudatetaan kevennettyä säännöstöä. (mm. paha virhe kärsitään uimalla vaihtokulmaan, peliaika 2*8 min juoksevalla peliajalla jne.) C-sarja pelataan suuriin maaleihin 50 metrin altaalla, E-sarja pelataan pieniin maaleihin 25 metrin altaalla ja D-sarjaa pyritään pelaamaan vaihtelevasti molemmissa altaissa. Erien välissä 2 min erätauot kaikissa sarjoissa

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Turnausmaksu 150 €/joukkue, toinen joukkue samasta seurasta 120 €/joukkue.  Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.  Toivomme myös, että turnaukseen saadaan tuomareita osallistuvista joukkueista ja muutkin tuomaritoiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi.

Selvitämme majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoja turnaukseen osallistuville. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä, jos olette kiinnostuneita yhdessä järjestettävästä majoituksesta ja ruokailusta.

Ilmoittautuminen sunnuntaihin 29.4.2018 mennessä!

Jyväskylän Saukot ry / Reija Häkkinen

Sähköposti: jyvaskylansaukot@gmail.com