XIII Tuomo Vainion turnaus 10. - 11.6.2017

(Photo by: Simo Penttinen)

TURNAUSKUTSU

Saukkojen 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetään

Tuomo Vainion XIII-muistoturnaus

AaltoAlvarissa, Jyväskylässä 10. - 11.6.2017

Jyväskylän Saukot järjestää perinteisen Tuomo Vainion muistoturnauksen Jyväskylän AaltoAlvarissa.

Ikäryhmät:

-          Ryhmä C: 2001 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä D: 2003 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä E: 2005 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä F: 2007 ja myöhemmin syntyneet

Pelit pelataan AaltoAlvarin 50 metrin (isot maalit) ja 25 metrin (pienet maalit) altailla. Pelaajia 1+5, vaihtopelaajien määrää ei ole rajattu. Joukkueissa saa olla tyttöjä ja poikia. Kaikille osallistujille jaetaan palkinnot.

-          C- ja D-tason sarjoissa noudatetaan SM-sarjan säännöstöä, mutta pelit pelataan 2*12 min juoksevalla peliajalla

-         E- ja F -sarjoissa noudatetaan  kevennettyä säännöstöä, jota on edelleen kehitetty viime vuodesta osallistujien huomioiden pohjalta (mm. paha virhe kärsitään uimalla vaihtokulmaan, peliaika 2*8 min juoksevalla peliajalla jne.) Jos toinen joukkue johtaa 10 maalilla, toinen joukkue saa yhden ylimääräisen pelaajan. Jokaisesta seuraavasta viidestä maalista saa seuraavan pelaajan.

-          Erien välissä 2 min erätauot kaikissa sarjoissa

-          C-sarja pelataan suuriin maaleihin 50 metrin altaalla, E-sarja pelataan pieniin maaleihin 25 metrin altaalla ja D-sarjaa pyritään pelaamaan vaihtelevasti molemmissa altaissa

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Turnausmaksu 150 €/joukkue, toinen joukkue samasta seurasta 120 €/joukkue.  Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.  Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Toivomme myös, että turnaukseen saadaan tuomarit osallistuvista joukkueista.

Selvitämme majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoja turnaukseen osallistuville. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä, jos olette kiinnostuneita yhdessä järjestettävästä majoituksesta ja ruokailusta.

Ilmoittautuminen sunnuntaihin 30.4.2017 mennessä!

Jyväskylän Saukot ry / Reija Häkkinen

sähköposti: reija.hakkinen (at) pp1.inet.fi