Jäsenhuone|Työhuone

2lk. Tuomarikoulutus Jyväskylässä Tuomo Vainion turnauksen aikana

30.5.2016

Kuvassa vesipallotuomari Kalle Nousiainen toimessa (kuva: Heikki Moisio)

 

 

Jyväskylässä toteutetaan tuomarikoulutus ennen Tuomo Vainion turnausta.

 

Vesipallon 2-lk tuomarikoulutus on tarkoitettu uusille tuomareille sekä 2lk. kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia erotuomarina I-div. ja nuorten vesipallo-ottelussa. Ikäraja 14-v, koulutuksen kesto 8h ja testiottelujen viheltäminen. Alaikäinen 2-lk -tuomarikurssin hyväksytysti suorittanut henkilö on nuorisotuomari (NT) ja hän voi toimia erotuomarina erillisen nimeämistaulukon mukaisesti.

  

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu Suomen Uimaliiton virallisen ilmoittautumislinkin kautta. https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/uima/event.php?id=5252

 

Vesipallon tuomarikoulutus (2.lk) Jyväskylä

 

10.6.2016 – 11.6.2016

Koulutus

 

Jyväskylän Saukot ry. järjestää Jyväskylässä vesipallon 2.lk:n tuomarikoulutuksen, joka ajoittuu perjantai-iltaan ja lauantaiaamuun. Koulutuksen saaneet tuomarit harjoittelevat tuomarointia viikonloppuna 11. – 12.6.2016 Jyväskylässä järjestettävässä Tuomo Vainion turnauksessa.

 

 

Tuomarikoulutus toteutetaan AaltoAlvarissa ja se ajoittuu perjantai-iltaan, alkaen klo 18.30. Perjantai-iltana kannattaa varautua olemaan paikalla klo 22.00 saakka. Lauantaiaamuna aloitellaan klo 8.00 ja jatketaan noin klo 12.00 saakka. Tämän jälkeen päästään kokeilemaan vihellyksiä.

Pyydämme, että ilmoittautuneet joko printtaavat säännöt netistä tai ottavat mukaan tabletin tai älykännykän, jolla niitä voi kurssin aikana lukea. Säännöthän löytyvät liiton sivulta osoitteesta: http://www.uimaliitto.fi/site/assets/files/2422/vp_saannot_2013-2017_v3.pdf

Yritämme saada kaiken varalta myös nipullisen sääntöjä tulostettua esimerkiksi tietoteknisten ongelmien vuoksi. Kaikilla kouluttautujilla pitäisi joka tapauksessa olla oma nippu sääntöjä käytettävissä koulutuksessa.

Tuomarikokelaat suorittavat kurssin päätteeksi 20 kysymyksen kokeen.

Pyydämme myös, että tuomarikokelaat ottavat mukaan oman pillin, sekä valkoisen T-paidan.

 

Paikka: Pitkäkatu 2, 40100 Jyväskylä

 

Hinta: 20 € sis. lounaan lauantaina kahvila Alakulmassa

 

Kouluttaja: Pasi Natunen

 

Lisätietoja: Reija Häkkinen, reija.hakkinen@pp1.inet.fi

Puhelin: +358442560262

 

Virallinen ilmoittautumislinkki ja lisää tietoa koulutuksen kellonajoista tulee lähiaikoina!