XII Tuomo Vainion turnaus 11.-12.6.2016

TURNAUSKUTSU

Tuomo Vainion XII-muistoturnaus

AaltoAlvari, Jyväskylä 11. - 12.6.2016

Jyväskylän Saukot järjestää perinteisen Tuomo Vainion muistoturnauksen Jyväskylän AaltoAlvarissa.

Facebooktapahtuma löytyy täältä!

Ikäryhmät:

-          Ryhmä C: 2000 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä D: 2002 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä E, vesipedot: 2004 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä F, vesipedot 2006 ja myöhemmin syntyneet

Pelit pelataan AaltoAlvarin 50 metrin (isot maalit) ja 25 metrin (pienet maalit) altailla. Pelaajia 1+5, vaihtopelaajien määrää ei ole rajattu. Joukkueissa saa olla tyttöjä ja poikia. Kaikille osallistujille jaetaan palkinnot.

-          C- ja D-tason sarjoissa noudatetaan SM-sarjan säännöstöä, mutta pelit pelataan 2*12 min juoksevalla peliajalla

-         E- ja F -sarjoissa noudatetaan  kevennettyä säännöstöä, jota on edelleen kehitetty viime vuodesta osallistujien huomioiden pohjalta (mm. paha virhe kärsitään uimalla vaihtokulmaan, peliaika 2*8 min juoksevalla peliajalla jne.) Jos toinen joukkue johtaa 10 maalilla, toinen joukkue saa yhden ylimääräisen pelaajan. Jokaisesta seuraavasta viidestä maalista saa seuraavan pelaajan.

-          Erien välissä 2 min erätauot kaikissa sarjoissa

-          C-sarja pelataan suuriin maaleihin 50 metrin altaalla, E-sarja pelataan pieniin maaleihin 25 metrin altaalla ja D-sarjaa pyritään pelaamaan vaihtelevasti molemmissa altaissa

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Turnausmaksu 110 €/joukkue, toinen joukkue samasta seurasta eur 80,-.  Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Toivomme myös, että turnaukseen saadaan tuomarit osallistuvista joukkueista. Myös halukkaat nuoret tuomarit voivat mielellään osallistua turnaukseen. Jyväskylän Saukot tarjoaa ilmoittautuneille tuomareille ilmaisen lounaan!

Selvitämme majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoja turnaukseen osallistuville. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä, jos olette kiinnostuneita yhdessä järjestettävästä majoituksesta ja ruokailusta.

Ilmoittautuminen lauantaihin 30.4.2016 mennessä!

Jyväskylän Saukot ry / Reija Häkkinen

sähköposti: reija.hakkinen@pp1.inet.fi