XI Tuomo Vainion turnaus 6.-7.6.2015

Saukkojen Eeli Rantala torjuu vuoden 2014 Tuomo Vainion turnauksessa (kuva: Marko Perälä)

TURNAUSKUTSU

Tuomo Vainion XI -muistoturnaus

AaltoAlvari, Jyväskylä 6. - 7.6.2015

Jyväskylän Saukot järjestää perinteisen Tuomo Vainion muistoturnauksen Jyväskylän AaltoAlvarissa.

Ikäryhmät:

-          Ryhmä C: 2000 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä D: 2002 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä E, vesipedot: 2003 ja myöhemmin syntyneet

-          Ryhmä F, vesipedot 2005 ja myöhemmin syntyneet

Pelit pelataan AaltoAlvarin 50 metrin (isot maalit) ja 25 metrin (pienet maalit) altailla. Pelaajia 1+5, vaihtopelaajien määrää ei ole rajattu. Joukkueissa saa olla tyttöjä ja poikia. Kaikille osallistujille jaetaan palkinnot.

-          C- ja D-tason sarjoissa noudatetaan SM-sarjan säännöstöä, mutta pelit pelataan 2*15 min juoksevalla peliajalla

-          E-sarjassa noudatetaan E-sarjaa varten kehitettyä kevennettyä säännöstöä (mm. paha virhe kärsitään uimalla vaihtokulmaan, peliaika 2*12 min juoksevalla peliajalla jne.)

-          F-sarjan pelien sääntöjä kehitellään pelaajille sopiviksi

-          Erien välissä 2 min erätauot kaikissa sarjoissa

-          C-sarja pelataan suuriin maaleihin 50 metrin altaalla, E-sarja pelataan pieniin maaleihin 25 metrin altaalla ja D-sarjaa pyritään pelaamaan vaihtelevasti molemmissa altaissa

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Turnausmaksu 100 eur/joukkue, toinen joukkue samasta seurasta 80 eur.  Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Toivomme myös, että turnaukseen saadaan tuomarit osallistuvista joukkueista. Ilmoitattehan joukkueenne tuomarit samalla kun ilmoitatte joukkueennekin. Myös halukkaat nuoret tuomarit voivat mielellään osallistua turnaukseen. Jyväskylän Saukot tarjoaa ilmoittautuneille tuomareille ilmaisen lounaan (1 joukkue/ 1 tuomari/ 1 lounas)!

Selvitämme majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoja turnaukseen osallistuville. Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä, jos olette kiinnostuneita yhdessä järjestettävästä majoituksesta ja ruokailusta.

Ilmoittautuminen torstaihin 30.4.2015 mennessä!

Jyväskylän Saukot ry / Reija Häkkinen

sähköposti: reija.hakkinen(at)pp1.inet.fi

puh: 044 2560262

Tervetuloa turnaukseen!

Huom!

Tämän turnauksen E-sarja on osa uutta E-ikäisten Vesipeto-sarjaa, jonka uimaliitto, Jyväskylän Saukot Kuhat, Turun Uimaseura ja Cetus ovat ideoineet, jotta E-junioreille saadaan enemmän pelimahdollisuuksia.

PDF-tiedostoTurnauskutsu XI Tuomo Vainion turnaus 2015.pdf (582 kB)
PDF-tiedostoMajoitusmainos 2015 Tuomo Vainio.pdf (455 kB)
Tuomo Vainion turnauksen majoitustarjous