Vesipallokerho Muurame

Tykkäätkö vedestä? Haluaisitko kokeilla uutta harrastusta? Vesipallokerho on suunnattu 7-10 -vuotiaille vesipedoille. Uimataidon opit harrastaessa!

Muuramen vesipallokerholaiset harjoittelevat keskiviikkoisin 12.1.-20.4.2022 klo 18.00-19.00 Vesipallokerhosta voi tiedustella ja siihen voi ilmoittautua Muuramen uimahallin kassalla ja tällä lomakkeella (Linkki ohjaa Muuramen uimahallin sivuille.)

Vesipallokerholaisilla on seuraavanlaisia maksuja:

Kausimaksu keväällä 2022 100 €/ kausi (200 €/ vuosi) sisältäen Muuramen uimahallin sisäänpääsymaksun. Rannekemaksu on uusilel pelaajille 10 €. Saukkojen jäsenmaksu on alle 19-vuotiailta jäseniltä 10 €/ vuosi, ja se maksetaan aina keväisin tai uusilta aloittajilta harrastuksen alkaessa.

Koronarajoitukset voivat vaikuttaa harrastustoimintaan. Tulethan vesipallokerhoon vain täysin terveenä!