Vesipallokerho AaltoAlvari

Tykkäätkö vedestä? Haluaisitko kokeilla uutta harrastusta? Vesipallokerho on suunnattu 6-10 -vuotiaille vesipedoille. Uimataidon opit harrastaessa - riittää kun jalkasi yltävät pohjaan 25m:n altaan matalassa päässä. Pari kertaa voit kokeilla pelkällä AaltoAlvarin sisäänpääsymaksulla!

Aloittavat vesipallokerholaiset harjoittelevat maanantaisin klo 17.45 - 19.30 alkaen 29.8.2022. Vesipallokerhosta voi tiedustella ja siihen voi ilmoittautua joko tällä lomakkeella tai sähköpostitse (sähköposti: jyvaskylansaukot@gmail.com)

Vesipallokerholaisilla on seuraavanlaisia maksuja:

Kausimaksu keväällä 2022 on 100 €/ kausi (200 €/ vuosi) sisältäen rannekkeen joka oikeuttaa AaltoAlvarin sisäänpääsyyn harjoitusvuoroille. Saukkojen jäsenmaksu on alle 19-vuotiailta jäseniltä 10 €/ vuosi, ja se maksetaan aina keväisin tai uusilta aloittajilta harrastuksen alkaessa.

Koronarajoitukset voivat vaikuttaa harrastustoimintaan. Tulethan vesipallokerhoon vain täysin terveenä!