Vesipallon lajikokeilu

Kuvaaja: Aki Rantala

TIEDÄTKÖ MITÄ VESIPALLO ON?

Vesipallo on veden pinnalla pelattava pallopeli. Vesipallossa palloa kuljetetaan pääosin uimalla pää veden pinnalla. Lue vesipallosta lisää täältä!  Vaikka et tietäisi mitä vesipallo on,  voit tulla kokeilemaan sitä helposti. Jyväskylän Saukot tarjoaa sinulle mahdollisuuden KOKEILLA VESIPALLOA AaltoAlvarin
sisäänpääsymaksulla.  Huomioithan että kokeilu tapahtuu omalla vastuulla eikä ilmainen kokeilu sisällä vakuutusta.

MITÄ PITÄÄ OSATA?
Aloittavilla junioreilla riittää että jalat yltävät pohjaan 25 metrin altaan matalassa päässä.
Aloittaessasi sinun ei tarvitse vielä osata uida. Aloittavien aikuisten on hyvä pysyä pinnalla 50 metrin altaasta.

KOSKA VOI TULLA KOKEILEMAAN?
Harjoituksissa voi käydä seuraavasti:

Noin 8-vuotiaat ja nuoremmat
ma klo 17.45 - 19.00

Noin 10 -vuotiaat ja nuoremmat
ma ja pe klo 17.30 - 19.30,  la klo 17.30 - 19.00

13 -vuotiaat ja nuoremmat
ma, ti ja pe klo 19.15 - 21.30, la klo 17.30 - 19.00

14 -vuotiaat ja aikuiset
ma, ti, to ja pe klo 19.15 - 21.30

KUINKA MUKAAN PÄÄSEE?
Mukaan pääsy on helppoa - tule paikalle kun meillä on harjoitukset, tai tule kysymään
valmentajalta pääsetkö mukaan kun olet uimahallissa ja vesipalloharjoitukset alkavat!
Voit myös kysyä lisätietoja: jyvaskylansaukot@gmail.com

KIINNOSTUITKO LAJISTA?

Voit kokeilla pari kertaa ilmaiseksi maksamalla AaltoAlvarin sisäänpääsymaksun 6,50 € / kerta/ lapsi 4-16v tai opiskelija. Ilmoittautuminen onnistuu laittamalla sähköpostia saukkojen sähköpostiosoitteeseen jyvaskylansaukot@gmail.com.

Vesipalloon voit tutustua myös Suomen Uimaliiton sivuilla tai vaikkapa Youtubessa!