Vesipalloturnaukset

- 2004 ja myöhemmin syntyneet
- 2006 ja myöhemmin syntyneet
- 2008 ja myöhemmin syntyneet

Pelit pelataan AaltoAlvarin 50 metrin (isot maalit) ja 25 metrin (pienet maalit) altailla. La klo 13.00-19.00 sekä su klo 10-00 – 16.00 välillä.

Pelaajia 1+6, vaihtopelaajien määrää ei ole rajattu. Joukkueissa saa olla tyttöjä ja poikia. Jyväskylän Saukot pidättää oikeuden muutoksiin riippuen ilmoittautuneiden joukkueiden määristä sekä siitä, pystytäänkö ottelut pelaamaan allasvarausten puitteissa.

2002, 2004 ja 2006 -sarjoissa noudatetaan SM-sarjan säännöstöä, mutta pelit pelataan 2*12 min juoksevalla peliajalla finaalipelejä lukuunottamatta. E-sarjassa noudatetaan kevennettyä säännöstöä. (mm. paha virhe kärsitään uimalla vaihtokulmaan, peliaika 2*10 min juoksevalla peliajalla jne.) 2002- ja 2004-sarjat pelataan suuriin maaleihin 50 metrin altaalla, 2008 -sarja pelataan pieniin maaleihin 25 metrin altaalla ja 2006 -sarjaa pyritään pelaamaan vaihtelevasti molemmissa altaissa. Erien välissä 2 min erätauot kaikissa sarjoissa.

Sarjoihin hyväksytään tarvittaessa yli-ikäisiä pelaajia jollei seuralla ole osoittaa pelaajalle muuta joukkuetta. Myös yksittäisten pelaajien sijoittamista muiden seurojen joukkueisiin voi tiedustella turnauksen järjestäjiltä!

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT

Turnausmaksu 150 €/joukkue, toinen joukkue samasta seurasta 120 €/joukkue. Lähetämme laskun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Jokainen joukkue tuo mukanaa tuomarointitaitoisen henkilön. Tuomarointeja osoitetaan tasapuolisesti jokaiselle joukkueelle turnausohjelman lähettämisen yhteydessä. Vuoroja voi vaihtaa keskinäisellä sopimuksella. Muutkin tuomaritoiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi.

Selvitämme majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoja turnaukseen osallistuville ja laitamme ne esille turnauksen nettisivuille.

Ilmoittautuminen sunnuntaihin 18.8.2019 mennessä!

Jyväskylän Saukot ry / Reija Häkkinen

Sähköposti: jyvaskylansaukot@gmail.com