E-juniorit

Jyväskylän Saukkojen 2018/2019 E -joukkue

Jyväskylän Saukot E-juniorit

Jyväskylän Saukkojen E -juniorijoukkue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet oppia nauttimaan vedessä olemisesta, joukkuepelistä, uimataidosta, sosiaalisuudesta ja hyvästä joukkuehengestä. E -joukkueessa osallistutaan suomalaisten vesipalloseurojen järjestämiin turnauksiin.

E -joukkueessa harjoittellaan vedessä liikkumisen perustaitoja sekä vesipallon alkeita.

Suomen Uimaliiton vesipalloilijan polkua mukaillen, liikunnallisesti aktiivisen sekä terveellisen elämäntavan omaksuminen lapsuuden aikana on hyvin tärkeää.  Taitojen kehittäminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri tulisi omaksua lapsuudesta lähtien. Tärkeää liikunnallisen elämäntavan omaksumisessa ovat monilajisuus, säännöllisyys, lajin perustaitojen monipuolinen harjoittelu, hauskuus ja leikkimielisyys.

Pelillisesti ja vesipallon kannalta tärkeitä asioita ovat uintitaito, taito polkea sekä pallonhallinta. Uintitaito ja polkeminen tukevat vaivatonta ja tehokasta liikkumista vedessä sekä pinnalla pysymistä. Pallonhallinnalla tarkoitetaan sitä, että pelaaja osaa käsitellä palloa monipuolisesti yhdellä kädellä. Opeteltavia ominaisuuksia ovat mm. syöttäminen, heittäminen ja pallon suojaaminen. Pelaajalla olisi hyvä olla oma pallo, jonka kanssa voisi harjoitella niin kotona kuin harjoituksissa. Monilajisuus on erityisen tärkeää, sillä se tukee urheilijan perustaitojen kuten vartalonhallinnan ja pelisilmän omaksumista.

Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa ja saada kokemuksia joukkuetovereiden kanssa!

Joukkueen harjoitukset:

Harjoitukset koostuvat 30-45 minuutin kuivalla tehtävästä alkulämmittelystä sekä n.1,5h allasosuudesta.

Maanantai: 17.30-19.30

Perjantai: 17.30-19.30

Lauantai: 17.30-19.00

Valmennus

Valmentaja: Juho Reiman

S-posti: Juho.reiman@kotikone.fi  Puh: 050 4441022

Valmentaja: Väinö Penttinen

2018/2019 kaudella E - joukkueella on seuraavanlaisia maksuja

Kausimaksut: n.400€ syksyisin ja keväisin sisältäen sisäänpääsyn uimahalliin.

Turnausmatkat: n.100 - 120 €/ reissu

Saukkojen jäsenmaksu: on alle 19-vuotiailta jäseniltä 10 €/ vuosi, ja se maksetaan aina keväisin, tai uusien aloittajien osalta myös syksyllä!

Rannekemaksu: 7€ aloittaessasi harrastuksen ja saadessasi harjoitusrannekkeen