AB-juniorit

Jyväskylän Saukkojen CSM -joukkue
(Kuva: Aki Rantala)

Saukkojen C-juniorit  ovat 2003 -syntyneitä ja sitä nuorempia.

C-junioreiden harjoittelu

CSM -ikäisissä Suomen Uimaliiton vesipalloilijan polkua mukaillen pelaamisen merkitys korostuu. Oma pelipaikka ja rooli - maalivahtivalmennus alkavat. Omaehtoinen harjoittelu pyritään saamaan osaksi arkipäivää; aluksi jakamalla harjoitusohjelmia esimerkiksi kesäkaudelle.

Pelillisesti harjoittelun alle nousevat erikoistilanteet ja pelipaikkakohtainen tekeminen. Uusina harjoittelun muotoina mukaan nousevat voimaharjoittelu, lajivoima, lajitaitojen kehittäminen - polku- ja heittotekniikat, peliäly ja pelirohkeus kontaktitilanteissa. Joukkuepelin taktinen osaamisen ja määrä peliharjoituksissa lisääntyvät.

Yksilöllisiä tavoitteita ovat oma toiminta pelikentällä ja sen ymmärtäminen, sijoittuminen, katseen hyödyntäminen pelitilanteissa, ennakointi ja pelikaverien huomiointi. Hyökkäyspelissä tärkeätä on itsenäisten ratkaisujen tukeminen ja sitä kautta pelirohkeuden kehittäminen, reagointi pelitilanteissa ja etenkin suunnanmuutoksissa, sekä yli- ja alivoimapelaamisen perusteet. Joukkueena tärkeätä on oppia peruspelin ymmärtämistä.

Pelaajat harjoittevat 50 metrin altaalla 4 kertaa viikossa. Joukkueen valmennuksesta vastaa Panu Kankaanperä. C-junioreilla on harjoituksia seuraavasti:

Maanantai klo 19.15-21.30

Tiistai klo 19.00-21.30

Torstai klo 19.00-21.30

Perjantai 19.15-21.30

Saukkojen CSM-joukkue pelaa B-Lohkossa kaudella 2018 - 2019

CSM -joukkueen turnaukset pelataan seuraavasti:

Jyväskylä 29.-30.9.2018

Turku 10.-11.11.2018

Oulu 1.-2.12.2018

Pori 12.-13.1.2019

Jatkosarjan pelit 16.-17.3.2019

Pelaajat:

Iiko Rantala

Aaro Tamminen

Daniel Damljanovic

Eero Holopainen

Lauri Torvelainen

Lenni Siikanen

Minttu Komulainen

Nico Vrielink

Olivia Sivonen

Otso Uutela

Santeri Leppänen

Tomi Koskelainen

Väinö Penttinen

Valentin Kharine

CSM-sarjan tulokset löytyvät täältä!

Korves Oy tukee Jyväskylän Saukkojen C -juniorijoukkueiden toimintaa kaudella 2017 - 2018
Valmetin Paperit -liiketoimintalinja tukee Jyväskylän Saukkojen C -juniorijoukkueiden toimintaa kaudella 2017 - 2018