Koronarajoituksia 16.1.2022 saakka

4.1.2022

Harjoittelu AaltoAlvarissa 28.12.2021- 16.1.2022

Jyväskylä kiristi joulun alla koronatoimia ja osa rajoituksista koskee myös harjoittelua AaltoAlvarissa. Aikavälillä 28.12.2021 - 16.1.2022 vesipalloharjoituksiin saavat tulla alle 18-vuotiaat pelaajat. Jyväskylän Urheiluakatemian alaisuudessa tapahtuva toiminta ja harjoittelu sallitaan.  Ohjeistuksen mukaan "Jos samassa ryhmässä harjoittelee alle 18-vuotiaita ja yli 18-vuotiaita saman aikaisesti, niin ohjeena on, etteivät yli 18-vuotiaat harjoittele rajoitusten ollessa voimassa. Seura vastaa tämän rajoituksen noudattamisesta."

"Yksilöurheilun osalta noudatetaan olympiakomitean määrittelyä eli rajoitusten ulkopuolelle jäävät aikuisten A-maajoukkuetoiminnan sekä kansallisen lajiliiton valintajärjestelmän kautta kansainvälisiin arvokilpailuihin valmistautuvat urheilijat."

4.1.2022 saapuneen tarkennuksen mukaan: "Kaikki Jyväskylän kaupungin kuntosalit ovat tällä hetkellä avoinna. Kaupungin kuntosaleilla saa harjoitella yksittäisenä urheilijana, mutta joukkueharjoittelua ei sallita. Eli käytännössä urheilija saa yksin mennä puntille, mutta ryhmämuotoinen treenaaminen kuntosalilla on kiellettyä. Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto vastaa mahdollisista yksityisten tilojen rajoituksista. "

Kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä arvioi tilannetta tämän hetkisen tiedon perusteella seuraavan kerran maanantaina 10.1.

Kaupungin nettisivuilla on jatkuvasti päivittyvää tietoa aiheesta!

Otteet: Liikuntapalveluiden sähköpostitiedonanto 4.1.2022