Jyväskylän Saukot mukana vähävaraisten perheiden tukemiseen liittyvässä hankkeessa

23.5.2020

Jyväskylän Saukot on mukana Jyväskylän kaupungin, Keski-Suomen Liikunta ry:n ja jyväskyläläisten liikunta- ja urheiluseurojen yhteishankkeessa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi. Kausimaksut pelaajille lähtevät seuraavan kerran heinäkuun lopussa - elokuun alussa, ja pelaajia sekä pelaajien perheitä tiedotetaan käytännöstä myös laskutuksen yhteydessä.

Jyväskylän kaupungin, Keski-Suomen Liikunta ry:n ja jyväskyläläisten liikunta- ja urheiluseurojen yhteishanke myöntää harrastustukea jyväskyläläisen lapsen tai nuoren viikoittaiseen, ohjattuun harrastamiseen liikunta- tai urheiluseurassa. Harrastustukea voi saada niin uuteen kuin vanhaankin urheiluharrastukseen, kunhan hakuehdot täyttyvät.

Harrastustuki on Opetus- ja kulttuuriministeriön huhtikuun 2021 loppuun asti kestävä hanke, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastamista liikunta- tai urheiluseurassa. Lisätietoja harrastustuen myöntämisperusteista sekä hakulomake löytyvät harrastustukihankkeen verkkosivuilta

Liitteet