Kausi alkaa taas maanantaina 13.8.2018

12.8.2018

(Kuvaaja: Aki Rantala)

Tervetuloa takaisin vesipallon pariin!

Kesäloma on takanapäin ja onneksi lämpöä riitti! AaltoAlvari aukeaa taas maanantaina 13.8.2018 ja pelaajien harjoitukset käynnistyvät. Tällä kaudella Saukoilla on kolme omaa joukkuetta SM-sarjassa:

BSM -joukkue yhteistyössä Oulun Lohien ja Kuopion Uimaseuran kanssa
CSM -joukkue
DSM -joukkue

Tämän lisäksi junioripelaajia harjoittelee sekä vesipallokerhossa että E-ikäisissä.

DSM, CSM ja BSM -joukkueet

B- ja C-joukkueet harjoittelevat tuttuun tapaan AaltoAlvarin 50 metrin altaalla maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Kauden alkuun harjoitukset ovat  klo 19.15 - 21.30. Joukkueita valmentaa Panu Kankaanperä. Joukkueissa harjoittelee suunnilleen 2001-2005 -syntyneitä pelaajia.

D-joukkue harjoittelee tuttuun tapaan AaltoAlvarin 50 metrin altaalla maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 19.15 - 21.30 sekä lauantaisin klo 17.30-19.00. Joukkuetta valmentavat Mika Louhivaara ja Soile Matikainen. Joukkueessa harjoittelee suunnilleen 2005-2007 -syntyneitä pelaajia.

Joukkueet osallistuvat omien ikäryhmiensä mukaisiin SM-sarjan turnauksiin www.vesipallo.torneopal.fi -osoitteesta löytyvän ohjelman mukaan.

E-ikäiset

E-ikäiset harjoittelevat maanantaisin ja perjantaisin klo 17.30-19.30 AaltoAlvarin 25 metrin altaalla. E-ikäiset osallistuvat kauden aikana eri puolella Suomea pelattaviin E-ikäisten epävirallisiin vesipalloturnauksiin joista ilmoitellaan osoitteessa: https://www.uimaliitto.fi/vesipallo/tapahtumia/ . Joukkuetta valmentavat Kasperi Niemi ja Juho Reiman.

E-ikäisiin haetaan uusia, suunnilleen 2007 - 2009 -syntyneitä pelaajia. Olethan yhteydessä jos olet kiinnostunut!

Vesipallokerhot

Vesipallokerhot aloittavat toimintansa 3.9.2018. Vesipallokerhoon haetaan uusia, suunnilleen 7-10 -vuotiaita pelaajia ja vesipallokerhoon voi ilmoittautua klikkaamalla Vesipallokerhon kuvaketta Saukkojen etusivulla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jyvaskylansaukot@gmail.com Kokeneemmat saavat valmentajien niin katsoessa harjoitella myös E-junioreiden kanssa perjantaisin klo 17.30-19.30.

Vesipallokerhoa valmentavat Tiina Kupari ja Olivia Sivonen.

Aikuisharrastajat

Saukoilla ei tällä hetkellä ole omaa joukkuetta SM-sarjassa, mutta halukkaat pelaajat pelaavat naisten puolella sekä Uinti Tampereen joukkueessa että osallistuvat Turun Uimareiden kansainväliseen vuoteen. Miesten pelaajat pelaavat puolestaan Kuopion Uimaseuran riveissä.

Aikuisharrastajat harjoittelevat juniorijoukkueiden kanssa samoilla harjoitusvuoroilla.

Syksyllä Saukkojoukkueita saatetaan nähdä myös lokakuun lopulla Kuopiossa pelattavassa Kalakukkoturnauksessa, joten pysykää kuulolla!

Kaikkiin joukkueisiin pääsee mukaan! Voit tulla kokeilemaan pari kertaa ihan pelkällä AaltoAlvarin sisäänpääsymaksulla ja katsoa tykkäätkö, ennen kuin päätät hyppäätkö kyytiin.

Kiinnostaako sinua vesipallo? Kysy reippaasti lisää osoitteesta jyvaskylansaukot@gmail.com

Tervetuloa vesipallon pariin!