Saukoille pronssia CSM -sarjassa

22.4.2018

Saukojen C-joukkue sai pronssia CSM -sarjassa!

Saukkojen C-joukkue pelasi viikonloppuna 21.-22.4.2018 C-sarjan mestaruudesta Espoonlahden uimahallissa. Viikonlopun aikana pelattiin "Final Four" -turnaus, eli lauantaina semifinaalit ja sunnuntaina finaalit.

Lauantaina Saukot sai vastaansa Porin Sentterit. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla 14-14 tasapeliin, jonka jälkeen aloitettiin rangaistusheittokierros jossa viisi pelaajaa molemmista joukkueista heitti vuoron perään heiton kohti maalia. Ottelu päättyi Porin Senttereiden hyväksi lukemiin 19 - 16 (3-3, 3-6, 3-4, 10-3) ja Saukot jäi pronssiotteluun.

Sunnuntain pronssiottelussa Saukoilla oli vastassa Turun Uimarit. Varsinaisella peliajalla ottelu päättyi myöskin tasalukemiin - tällä kertaa 6-6. Myös ensimmäinen rangaistusheittokierros päättyi tasalukemiin 9-9, mutta äkkikuolemakierroksella Turun pelaajan heitto torjuttiin maalissa olleen Lauri Toskalan toimesta ja Turun uimareiden maaliin maalin puolestaan teki Daniel Damljanovic. Näin ollen Saukot voitti ottelun 9 - 10 (1-1, 1-3, 3-1, 4-5) ja sai pronssia.

Saukkojoukkueessa pelasivat seuraavat henkilöt:

Lehtelä Joel (KuUS)

Penttinen Väinö

Sivén Sam-Samuel  (KuUS)

Torvelainen Lauri Aleksi

Hyvönen Nuutti

Toskala Lauri

Vrielink Nico

Kangas Rene (C)

Rantala Iiko

Sivonen Olivia

Heikkinen Jere  (KuUS)

Leppänen Santeri

Damljanovic Daniel

Kauden 2017 - 2018 Saukkojen C-joukkueeseen kuului sekä Jyväskylän Saukkojen että Kuopion Uimaseuran (KuUS) pelaajia. Kauden aikana joukkueessa pelasivat myös Salminen Matias, Glad Tuukka sekä Leppälä Jesse. Joukkuetta valmensivat Mika Louhivaara, Tuomas Kilpeläinen, Jukka Viinikainen, Lauri Lahtinen, Antti Määttä ja Pekka Natunen.