Miesten Suomen Cupin A-lohkon osaturnauksesta Saukoille viikonloppuna 3 pistettä

18.9.2016

Saukkomiehet aloittamassa peliä (kuva: Maria Penttinen)
Saukkomiehet lämmittelemässä peliä varten

Viikonloppuna pelattiin miesten Suomen Cupia Jyväskylän AaltoAlvarissa. Lauantai-iltana vastakkain pelasivat Turun Uimarit ja Cetus. Ottelu päättyi Turun voittoon 8-6. Ottelupöytäkirja löytyy täältä.

Sunnuntaiaamun pelissä Turun Uimareille ja Saukoille tuli tasapeli 11-11 tiukan väännön jälkeen. Illan pelissä Saukot voitti Cetuksen nuoren mutta tiukasti pelanneen joukkueen 7-14. Saukot oli vierasjoukkue tällä kertaa molemmissa peleissä. Ottelupöytäkirja löytyy täältä.

Viikonlopun jälkeen Turun Uimarit johtaa miesten Suomen Cupin A-lohkoa 11 pisteellä. Saukot on toisena 7 pisteellä. Ottelupöytäkirja löytyy täältä. Muilla lohkon joukkueilla on vielä pistetili avaamatta.

B-lohkossa Kuhat johtaa 10 pisteellä, Oulun Lohet on toisena 4 pisteellä ja Kuopion Uimaseuralla on 2 pistettä.

Miesten Suomen Cupin seuraava turnaus pelataan Kuopiossa, Niiralan uimahallissa 1.-2.10.