Jäsenhuone|Työhuone

Saukkolaisten infokirje kaudelle 2016 - 2017

13.8.2016

(Kuva: Heikki Moisio, edit: Reija Häkkinen)

Saukkolaisten infokirje on lähetetty kaikkien pelaajien ja vanhempien sähköpostiin. Jos et ole saanut kirjettä, varmistathan valmentajaltasi/ seurakoordinaattorilta että yhteystietosi ovat ajantasaiset!

Hei Saukkolaiset, on tullut aika taas aloitella uutta kautta 2016 – 2017! Tässä infokirjeessä on asioita kaikille joukkueille yhteisesti.

 

Rannekkeet

AaltoAlvari aukeaa taas maanantaina! Muistattehan että harjoitusrannekkeet pitää maksaa heti ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Huomioittehan että koska uimahalli aukeaa jo klo 6.00, voi rannekkeet käydä lunastamassa jo vaikka ennen töihin menoa tai lounastauolla. Juuri ennen harjoituksia voi olla vähän ruuhkaa, eli jos ete sitä ennen pääse, muistakaa varata hyvin aikaa ja kärsivällisyyttä rannekkeiden lunastamiseen! Rannekkeet anotaan niille pelaajille, jotka ovat maksaneet kausimaksunsa keväällä 2016 sekä uusille pelaajille. Valmentajat infoavat joukkueitaan harjoitusajoista. Ne pyritään myös keräämään Saukkojen nettisivuille. http://saukot.sporttisaitti.com/

 

Rannekemaksut ovat seuraavat:

A ryhmä / huippuryhmä 6 - 10 krt/vko 178,00 (naiset ja miehet, yli 19 -vuotta, punttisali ja vapaa sisäänpääsy)

B ryhmä / aikuiset 3 - 5 krt/vko 165,00 (naiset ja miehet, yli 19 -vuotta ei punttisalia ja sisäänpääsy harjoitusvuoroilla)

C ryhmä / aikuiset 1 – 2 krt/vko 93,00 (naiset ja miehet, yli 19 -vuotta ei punttisalia ja sisäänpääsy harjoitusvuoroilla)

A ryhmä / lapset alle 19-v 6 – 10 krt/vko 89,00* (alle 19 -vuotta, CSM ja BSM)

C ryhmä / lapset alle 19 v. 4 - 5 krt/vko 73,00* (alle 19 -vuotta, DSM ja CSM)

D ryhmä / lapset 1 - 3 krt/vko 46,00* (alle 19 -vuotta, DSM 2 ja vesipallokerhot)

 

Jos teillä on ranneke hukassa tai ette omista sellaista, varautukaa maksamaan tämän lisäksi rannekemaksu 10 euroa/ranneke. Rikkinäiset rannekkeet vaihdetaan rannekkeen uusimisen yhteydessä.

 

Lisenssit ja peliaikataulut

SM-sarjassa pelaavien pelaajien tulee myös huolehtia lisenssien maksusta. lisenssien maksu pitää hoitaa viimeistään 14 päivää ennen ensimmäistä SM-sarjan peliä. Vesipallon sarjamääräysten http://www.uimaliitto.fi/site/assets/files/2422/vesipallon_sarjamaaraykset_2015-2016.pdf mukaan:

 

"A.5 KILPAILULISENSSIT

A.5.1. Seurat ovat vastuussa siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassaoleva kilpailulisenssi ja voimassaoleva vakuutus. Vesipallossa pelaajalla tulee olla VPA, VPB tai ns. vakuutukseton lisenssi. Jos havaitaan, että pelaaja on pelannut ilman voimassaolevaa lisenssiä tai vakuutusta, joukkue menettää ottelussa tekemänsä maalit ja häviää ottelun, kuitenkin vähintään 1-0 ja seuralle tuomitaan 100,- euron sakkorangaistus."

 

Lisenssit kannattaa maksaa heti, jotta vakuutukset ovat voimassa harjoituksissa. Peliaikataulut löytyvät aikaisempien vuosien tapaan Torneopalista osoitteesta https://vesipallo.torneopal.fi/ josta voi seurata myös pelattujen otteluiden tuloksia sekä pelaajatilastoja. Pelien aikataulut on kerätty myös keskitetysti seuran nettisivuille kunkin joukkueen yhteyteen. Muutoksia niihin voi kuitenkin tulla, joten ajantasainen tieto löytyy valmentajilta ja joukkueenjohtajilta – sekä Torneopalista. Pelimatkakustannukset ovat junioreilla keskimäärin 100 euroa per turnausmatka. Näistä sekä turnausmatkojen omavastuiden maksamisesta valmentajat tiedottavat pelaajia aina ennen pelimatkaa.

 

Kausimaksut

Kausimaksut lähetetään pelaajille syyskuun 2016 aikana.

 

Varustetilaukset

Uusi kausi aloitetaan iloisissa merkeissä; vesipallovarustevalmistaja Turbolla on ollut jo vuosia sen verran hitaat ja hankalat toimitukset, että olemme päättäneet vaihtaa varustetilauksen vesipallovarusteiden osalta unkarilaiseen Yordoon http://yordo.hu/ . Laitamme teille kuvat suunnitelluista varusteista heti kun ne tulevat. Näin siirtymäkaudella sekä Saukkopyyhkeitä että Saukkojen miesten uikkareita voi tilata myös Turbolta. Muiden varusteiden hankinta siirtyy välittömästi muihin yrityksiin.

 

Seura on myös aloittanut yhteistyön Stadiumin TeamSales – myynnin kanssa (Lue lisää täältä: http://www.stadiumteamsales.fi/Article/List/3379617/3742251 ). Tästä eteenpäin Saukkovarusteiden toimitus tapahtuu siis Stadiumin kautta. Kätevää tämä varustetilaus on siinäkin mielessä, että Stadiumilla on tieto Saukkojen seuratuotteista, saamme niille oman nettisivun, ja voitte käydä itse sovittamassa niitä paikan päällä koska teille se itsellenne parhaiten sopii. Yhteistyö myös avaa teille mahdollisuuden tukea seuraa aina käydessänne Stadiumilla. Tämä vaatii sen, että otatte itsellenne henkilökohtaisen bonuskortin Stadiumilta, tai rekisteröitte jo olemassa olevan osoitteessa https://www.stadium.fi/teamsales Rekisteröityminen onnistuu loppuviikosta viikolla 33. Muistattehan näyttää kyseistä korttia aina Stadiumin kassalla asioidessanne, niin saatte bonusta sekä itsellenne että seuralle.

 

Uuden kauden, ja tulevan Saukkojen 70 -vuotisjuhlavuoden vuoksi (Saukot on perustettu vuonna 1947) Saukot tilaa jokaiselle joukkueelle Saukkojen T-paidan edustusasuksi. Seura velvoittaa pelaajia käyttämään niitä edustusasuina salilla, reeneissä ja pelimatkoilla sekä mahdollisesti muissa joukkuekohtaisissa edustustehtävissä. Edustuspaita on jokaiselle pelaajalle maksuton. Paita on pelaajille musta. Maalivahdit voivat valita myös punaisen paidan. Siksi Stadium –tilauksen välilehdellä vaaditaan edustuspaitatilauksen yhteydessä tieto myös pelaajan nimestä. Varustetilaukset toteutetaan googlen drivessä sähköpostiinne tulevan linkin kautta.

 

Talkoot

Tulevalla kaudella talkoo-osallistumiseen kiinnitetään enemmän huomiota. Toimitsijoille jaetaan valkoiset Saukkopaidat, jotta toimitsijoiden ulkoasu olisi yhtenäinen. Kaudella 2016 – 2017 toteutettavia talkoita ovat seuraavat: toimitsijantehtävät peleissä, rallitalkoot (Harjun EK:t), kausijulkaisun mainosten keruu. Lisäksi kausi aloitetaan pitämällä Vuorilammen kentän purkutalkoot lauantaina 20.8.2016 klo 16 alkaen Vuorilammella. OKM:n avustuksen tukemana Saukot tarjoaa talkootapahtumassa osallistujille savusaunan sekä vichyä ja limsaa. Mukana saa tuoda myös makkaraa paistettavaksi, sekä omia nyyttärieväitä oman maun mukaan.

 

Tsemppiä kaikille syksyyn ja tervetuloa aloittelemaan uutta kautta Vuorilammelle!