Jyväskylän Saukkoihin TUL:n Keski-Suomen piirin Kalevin malja!

27.4.2016

TUL:n Keski-Suomen piirin piirikokouksessa keskiviikkona 27.4.2016 Jyväskylän Valorinteellä palkittiin jäsenseurojen ehdotuksiin pohjautuen vuonna 2015 ansioituneita urheilijoita ja seuroja.

TUL:n lehdistötiedotteen mukaan:

"Miesten palkinnon pokkasi Keljon Viestin leuanvedossa menestynyt Tuomas Rytkönen, naisten pystin niiasi Äänekosken Huiman naisten koripallojoukkueen Kenya Robinson.

Junioripuolella tyttöjen parhaana palkittiin Suolahden Urhon yleisurheilija Saija Seppä ja poikien pokaalin vastaanotti Vaajakosken Kuohun painija Niko Lamberg.

Vuoden valmentajan palkinnon saaja oli Äänekosken Huiman koripallovalmentaja Mervi Nurmi, vuoden joukkueen palkinto luovutettiin Äänekosken Huiman naisten koripallojoukkueelle.

Kiertopalkinto Kassun-maljan vuodeksi kaappiinsa sai Jyväskylän Saukkojen Reija Häkkinen.

Nuorisojoukkueen palkintoa olivat vastaanottamassa Jyväskylän Pallokerhon 02-tyttöjen jalkapallojoukkueen edustajat. Ansiokkaan ja laaja-alaisen seuratoiminnan johdosta vuoden seurana palkittiin Säynätsalon Riento.

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n kultainen ansiomerkki luovutettiin kokouksessa Hannu Hokkaselle, joka on toiminut pitkään ja ansiokkaasti Jyväskylän Työväen Nyrkkeilijöiden ja myös TUL:n Keski-Suomen piirin varapuheenjohtajana."

Kalevin maljan on luovuttanut TUL:n Keski-Suomen piirin puheenjohtaja, nykyinen kunniapuheenjohtaja Kalevi Olin, vuonna 2005 jaettavaksi vuosittain jollekulle TUL:n Keski-Suomen piiriin kuuluvan jäsenseuran aktiiviselle toimijalle. Kiertopalkinto on ensimmäiseksi lahjoitettu Huiman puheenjohtajalle Heikki Mäkiselle. Saukkojen Reija Häkkiselle palkinto siirtyi JPS:n Pertti Heliniltä. Kiertopalkinnon saaja saa pitää palkintoa itsellään vuoden ajan, jonka jälkeen hänen tulee valita seuraava tunnustuksen saaja.