Saukkomiehillä voiton paikka!

9.4.2016

Saukkomiehet lämmittelemässä ensimmäistä semifinaalia varten
Saukkomiesten palaveri ennen toista semifinaalia

Vesipallon SM -pudotuspelit ovat käynnistyneet. Ensimmäiset semifinaalit pelattiin eilen Turun Impivaaran uimahallissa ja Helsingin Pirkkolan uimahallissa. Molemmissa paikoissa insäntäjoukkueet veivät ensimmäiset semifinaalit ja finaalipaikka on nyt katkolla Turun Uimareille ja Helsingin Kuhille.

- "Oltiin pelissä vähän jäljessä koko ajan. Ratkaisevissa paikoissa molemmissa päissä hävittiin kaksinkamppailut. Hyökkäyksessä kapea allas ja varsinkin matala pää osoittautuivat hankaliksi. Peli sumppuuntui eikä osattu hyödyntää kentän syvyyttä takamiesten kautta. Tänään pitää korjata virheet ja voittaa. Tavataan jo aiemmin hallilla ja puretaan eilinen peli sekä käydään läpi muutoksia tämän päivän taktiikkaan." -kommentoi eilisen pelin tunnelmia Saukkomaalivahti Jarno Mikkonen.

Saukot ovat viettäneet päivän Helsingissä. Eilisen kokoonpanoon saatiin myös vahvistusta tämän illan semifinaaliin miesten joukkueen varsinaisesta kapteenista Lauri Lahtisesta. Ottelutapahtumia voi seurata myös Torneopalissa sijaitsevan tulosjärjestelmän kautta, ellei itse pääse paikalle.