Aikuisten semifinaalien ja CSM -finaalin aikataulut ratkeavat illalla!

20.3.2016

Lauantain miesten pelissä nähtiin tiukkaa vääntöä (kuva: Heikki Moisio)
Naisten joukkueen maalitykki Petra Lahtinen haki myös aloituspallot (kuva: Heikki Moisio)
Miesten joukkueen aikalisä (kuva: Heikki Moisio)
Naisten joukkue puolustaa (kuva: Heikki Moisio)

Lauantaina 19.3.2016 pelattiin AaltoAlvarissa vesipallon SM-sarjan viimeiset runkosarjan pelit Jyväskylän Saukkojen osalta. Naisten peli päättyi Saukkojen voittoon Kuhista 19 - 13 ja miehissä puolestaan Kuhat osoittautuivat Saukkoja paremmiksi tällä kertaa, voittaen kotijoukkueen 9 - 12 (2-3, 3-4, 1-2, 3-3).

Naisten sarjassa lopulliset SM-sarjan sijoitukset ratkaistaan sekä päivällä kun TU ja Sentterit kohtaavat Turussa sekä illalla kun UiTa ja Kuhat kohtaavat Tampereella. Tällä erää Saukot johtavat naisten SM-sarjaa kun heillä on yksi ottelu enemmän pelattuna muihin verrattuna. Ajantasaiset tiedot löytyvät täältä. Saukoilla on joka tapauksessa kotietu, koska semifinaaleissa vastakkain asettuvat runkosarjan 1. ja 4. sekä 2. ja 3., jolloin semifinaalit järjestetään Jyväskylässä 22. ja 23.4. sekä vieraspaikkakunnalla 24.4.

Miesten sarjassa lopulliset sijoitukset ratkaistaan myös illalla kun TU ja Cetus asettuvat vastakkain Turussa. Miesten osalta peli on siinä mielessä selvä, että Turun tai Cetuksen pisteet eivät vaikuta ottelujärjestykseen Turun selkeän johtoaseman vuoksi. Ajantasaiset tiedot löytyvät täältä. Näin ollen eilisen tappion myötä Saukot menetti kotiedun Kuhille, ja semifinaalit pelataan Helsingin suunnalla 8.4. ja 9.4. sekä Jyväskylässä 10.4.

CSM-sarjan viimeiset jatkosarjan turnaukset pelataan puolestaan tämän viikon loppuna Turussa ja Oulussa. Saukot pelasi eilen Oulussa alemman jatkosarjan ottelun JySa - UiTa, jossa Saukot voitti niukasti 13 - 12 (5-4, 2-3, 3-3, 3-2). Saukkojen maalintekijöinä ottelussa toimivat Leevi Tiusanen ja Iiko Rantala (3), Markus Sorvali ja Juho Reiman (2). Lisäksi Olivia Sivonen, Kasperi Niemi ja Jere Heikkinen tekivät yhden maalin kukin.

Tänä aamuna Saukot pelaa Oulun Lohia vastaan. Ottelu on parhaillaan käynnissä ja sen tulos on 1 - 11 Saukkojen hyväksi kun toinen erä on alkuvaiheessa. Iltapäivällä Saukkoja vastaan asettuu vielä klo 13.40 Cetuksen 2. joukkue, ja ottelua voi seurata täältä.

CSM-sarjassa ratkaistaan viikonlopun aikana niin ikään Final Six -turnauksen joukkueet. Final Six -turnaus pelataan todennäköisesti ylemmän jatkosarjan voittajan kotona 16. - 17.4. Joukkueiden lopullista sijoittumista voi seurata täältä.