VP Mursut liekeissä!

7.2.2016

VP Mursut, eli Saukkojen D-junioreiden kakkosjoukkue jatkoi voittoputkeaan sunnuntaina kohdattuaan Turun WP Neon. Ottelu päättyi Saukkojen voittoon lukemin 7 - 23 (2-6, 1-7, 2-2, 2-8). Maalintejiköinä kunnostautuivat Santeri Leppänen kahdeksalla maalilla, Daniel Damljanovic (5), Eero Holopainen (4), Nina Damljanovic ja Tomi Koskelainen molemmat kahdella maalilla sekä Väinö Penttinen yhdellä maalilla.

CSM-joukkue puolestaan voitti aamun pelissä Oulun Lohet lukemin 19 - 9 (7-1, 5-3, 4-2, 3-3). Ottelussa eniten maaleja teki Matias Salminen (4), kolme maalia teki Kuopion Uimaseuran vahvistus Jere Heikkinen, Lauri Toskala, Leevi Tiusanen, Kasperi Niemi, Rene Kangas ja Iiko Rantala tekivät kaksi maalia kukin ja Markus Sorvali ja Olivia Sivonen tekivät molemmat yhden maalin.

Illan pelissä CSM-joukkue puolestaan joutui nöyrtymään Helsingin Kuhille rankan 3 - 23 (1-7, 1-7, 1-5, 0-4) tappion myötä. Maaleja tekivät MArkus Sorvali, Leevi Tiusanen ja Iiko Rantala.

Ottelut jatkuvat Saukkopelaajilla taas helmikuun 20. - 21. päivä, jolloin DSM JySa matkustaa Helsingin suunnalle ja DSM JySa 2 puolestaan pelaa ottelunsa Turussa.