Saukkojoukkueilla lupaava alku vuodelle SM-sarjoissa

9.1.2016

Saukkojen hyökkäyspeliä (Kuva: Otto Häkkinen)
Palaveria erätauolla (Kuva: Reija Häkkinen)

Tänään AaltoAlvarissa aloitettiin sekä miesten että naisten SM-sarja. Naiset pelasivat ensimmäisen pelin Porin Senttereitä vastaan, voittaen 11-6 (4 - 4, 1 - 1, 2 - 1, 4 - 0). Joukkueen tunnelmia pelistä: "Alussa peli takkuili, mutta se parani loppua kohden. Tauon jälkeen oli haasteita ja mukana oli myös uusia pelaajia Kuopion joukkueesta; Marika Rissanen, Suvi Laukkanen ja Anni Heikkinen. Yhteinen pelirytmi vaikutti kuitenkin löytyvän ottelun loppua kohden."

Miesten ja juniorijoukkueiden kanssa jo vuosia jatkunutta yhteistyötä Kuopion pelaajien kanssa laajennetaan tällä kaudella myös naisten joukkueeseen.Joukkuetta valmensi Sanna Hartikainen, koska naisten joukkueen lisäksi myös D-junioreita valmentava Aki Rantala oli heidän kanssaan Eurassa turnauksessa.

Miesten joukkue pelasi HSS:n joukkuetta vastaan, voittaen 18 - 10 (6 - 3, 4 - 1, 4 - 4., 4 - 2). Joukkueen valmentaja, Marko Perälä kommentoi miesten peliä seuraavasti: "Asenne ratkaisi ja se työmäärä mikä tehtiin. HSS on kuitenkin yksi meidän päävastustajista tällä kaudella siinä mielessä. Nämä oli siis tärkeät pisteet."

Eurassa pelattiin D-junioreiden ylempää jatkosarjaa. JySa-Kuhat -peli päättyi 17-4 (4-0, 5-1, 4-3, 4-0) Saukkojen voittoon. Tehokkaimpina maalintekijöinä kunnostautuivat Iiko Rantala (9), Rene Kangas (4), Lauri Torvelainen (3) sekä Kuopion vahvistus Jere Heikkinen (1).

Huomenna Eurassa jatketaan D-junioreiden SM-sarjaa ja vastaan tulee aamulla Cetus ja illalla sentterit. Huomenna illalla klo 18.15 pelataan AaltoAlvarissa miesten SM-sarjan ottelu JySa-Cetus.