Saukkojoukkueille menestystä runkosarjoissa

23.11.2015

Sampsa Kaikkonen vie aloituspallon
Palaveria erätauolla

Viikonloppuna pelattiin AaltoAlvarissa Saukkojen syksyn viimeinen kotiturnaus. Turun Impivaaran uimahallissa puolestaan pelattiin DSM -runkosarjan 1. lohkon viimeinen turnaus. Kaikki Saukkojoukkueiden runkosarjat on nyt pelattu loppuun ASM -joukkuetta (KuUS) lukuun ottamatta.

Miesten turnauksessa pelit päättyivät seuraavin tuloksin: JySa - WP Neo 6 - 16; Kuhat - MJP97 7 - 13; JySa - MJP97 16 - 11; Kuhat - WP Neo 5 - 18; WP Neo - MJP97 19 - 2 sekä JySa - Kuhat 23 - 7. Näin ollen JySa on Miesten Suomen Cupissa ennen finaalipelejä toisella sijalla omassa lohkossaan, pelaten Turussa järjestettävässä miesten Suomen Cupin finaaliturnauksessa perjantaina 11.12.2015 välieräpelinsä TU:n joukkuetta vastaan klo 19.15. Välierissä ratkaistaan lauantain finaalipelien joukkueet.

Naisten Suomen Cupin finaaliottelut pelataan niin ikään Turussa samana viikonloppuna miesten Suomen Cupin kanssa. JySa on omassa lohkossaan ensimmäisenä ja pelaa näin ollen ensimmäisen välieräpelinsä Turussa lauantaina 12.12.2015 klo 11.35 niin ikään TU:ta vastaan.

Turussa pelattu DSM -turnaus oli Jyväskylän Saukoille voittoisa. Lauantai-iltana pelattu JySa - Cetus 2 -peli päättyi JySa:n voittoon 12 - 6. Sunnuntaiaamuna pelattu TU - JySa -peli päättyi 5 - 13 ja sunnuntai-iltana pelattu JySa -Sentterit -peli päättyi 7 - 4. Saukkojen DSM -sarjan JySa -joukkue on siis 1. lohkon ensimmäinen, pelaten seuraavat ottelunsa ylemmässä jatkosarjassa. JySa 2 -joukkue puolestaan pelaa jatkopelinsä alemmassa jatkosarjassa.

Juniorijoukkueilla on seuraavat turnaukset 9. - 10.1.2015. Turnauspaikat varmistuvat lähiaikoina!

Saukkojen kausiohjelma on ilmestynyt. Sen voi lukea täältä!