Juniorijoukkueiden maajoukkuepelaajien valinnat julkistettu!

1.11.2015

Jyväskylän Saukoista U-13, eli vuonna 2002 ja myöhemmin syntyneiden maajoukkueeseen pääsivät Nuutti Hyvönen, Rene Kangas, Iiko Rantala, Olivia Sivonen, Lauri Toskala sekä Saukkojoukkuetta D- ja C-junioreissa vahvistava Kuopion Uimaseuran kasvatti Jere Heikkinen. U-13 -joukkuetta valmentavat niin ikään Saukkovalmentajat Aki Rantala ja Rami Niemi. Saukkojen D-juniorijoukkue on DSM-sarjan 1. lohkon kärkijoukkue kun DSM -sarjaa on pelattu yhden turnauksen verran.

Suomen Uimaliiton tiedotteen mukaan "Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pelataan tänä vuonna 27-29.11. Tukholmassa. Suomesta kilpailuihin lähtee kolme joukkuetta: U17 (1998 tai myöhemmin syntyneet), U15 (2000 tai myöh.) ja U13 (2002 tai myöh.). Turnaukseen osallistuvat myös kolmella joukkueella: Liettua, Tanska ja Ruotsi."