AaltoAlvarin 60-vuotisjuhla 19.9.2015

15.9.2015

Kutsu avovesiuintiin!

AaltoAlvarin juhlaviikko on käynnistynyt ja viikko kulminoituu lauantaina 19.9.2015 pidettävään juhlapäivään. Juhlapäivässä AaltoAlvarin vesiurheiluseurat esittelevät toimintaansa ja toivovat paljon uusia ja eri lajeista kiinnostuneita kokeilijoita paikalle.

Ohjelmassa 50m altaalla

Klo 10.30-12.00 Avovesiuintikilpailu. (Kuntouintiin ja vesijuoksuun varattu yksi rata.)

Klo 12.00-13.30 Kanoottipoolon näytösottelu ja lajikokeilua.

Ohjelmassa 25m altaalla

Sukelluksen, taitouinnin, uimahyppyjen ja vesipallon näytöksiä ja lajikokeilua. Huom! Yleisön hyppyajoissa saattaa olla poikkeuksia juhlapäivän ohjelman vuoksi.

Vesijumppa klo 10.30-11.15 aaltoaltaalla.

Jyväskylän Saukot järjestävät klo 14.15. - 15.15. vesipallon lajikokeilua 25 metrin altaassa.

Tapahtumaan voit liittyä jo facebookissakin, mutta pääasia tietysti on että pääsisit mukaan paikan päälle!

Sunnuntaina Swimmin Jyväskylä järjestää AaltoAlvarissa juhlaan liittyen AaltoAlvarin 60-vuotisjuhlakilpailun - tour de swim.

Vesipallon harrastajien on hyvä huomioida, että varsinaiset harjoitukset on peruttu molemmilta päiviltä sekä C- ja D-junioreilta, VP Mursuilta, että aikuisjoukkueilta.

Liitteet