Saukkojen D-juniorit voittivat Järfällan Upptramp Cupin!

16.6.2015

Pelaajat keskittyvät kuuntelemaan kun valmentaja Aki Rantala antaa ohjeita peliin (kuva: Reija Häkkinen)
Pelaamassa. Reunalla valmentajat Rami Niemi ja Aki Rantala (kuva: Reija Häkkinen)
Pelaajat menossa vastaanottamaan voittajan palkintoa (kuva: Reija Häkkinen)

Jyväskylän Saukkojen D-juniorit voittivat perinteisen Järfällan Upptramp Cupin 2002 -ikäisissä Järfällassa sunnuntaina. Turnaukseen osallistuivat Saukoista myös C-juniorit (2000 -syntyneet ja sitä nuoremmat) ja Poolkampen -joukkue.

Poolkampen -joukkue voitti lähes kaikki ottelunsa ja saavutti kultatason Poolkampen -kisojen osa-alueilla. "Poolkämpe" -tsempparipalkinnon Poolkampen -joukkueesta sai myös D-junioreissa pelannut Jesse Leppälä. D-junioreista Saukkojen parhaana pelaajana palkittiin Rene Kangas.

Tuomarina Jyväskylän osalta toimi Rami Niemi.

Järfällan reissulla oltiin 12.- 16.6. ja matkavälineenä käytettiin bussia ja Viking Amorella -laivaa. Yöpyminen tapahtui Järfällan uimahallin viereisessä urheiluhallissa. Suomesta turnauksessa mukana olivat muös Turun uimarit sekä Uintiseura Kuhat.

Mukana oli 19 pelaajaa, joista kolme tuli mukaan reissuun Kuopion Uimaseurasta. Saukot onnittelee turnauksen voittaneita: Rene Kangas (c), Aada Blom, Tuukka Glad, Riku Hakkarainen, Jere Heikkinen, Nuutti Hyvönen, Aapo Kekkonen, Jesse Leppälä, Eeli Rantala, Iiko Rantala, Olivia Sivonen, Lauri Torvelainen, Lauri Toskala, Eetu Tuorila ja Otso Uutela upeasta saavutuksesta!

Valokuvia löytyy täältä!