Jäsenhuone|Työhuone

Jyväskylän Saukkojen vesipallohistorian ensimmäinen työntekijä palkattu!

23.5.2015

Saukkojen puheenjohtaja Jarno Mikkonen (vas.) ja Saukkojen 2015 kesätyöntekijä Juho Reiman kättelevät (Kuvaaja: Reija Häkkinen)
Kutsu Saukkojen Kortepohjan kentän ulkopalloiluun

OP Keski-Suomen nuorille suunnatun kesätyökampanjan mahdollistamana Jyväskylän Saukot palkkasi 1.6.2015 - 11.8.2015 väliselle ajalle Saukkojen myös miesten 2015 pronssijoukkueessa pelanneen B-juniorin, Juho Reimanin Saukkojen vesipallohistorian ensimmäisenä palkattuna työntekijänä. Työsopimus allekirjoitettiin AaltoAlvarin kahviossa perjantaina 22.5.2015.

Juhon toimenkuvaan kuuluu osallistuminen juniorivalmennukseen, XI Tuomo Vainion turnauksen toimitsijan tehtäviin, kesäajan Kortepohjan koululla tapahtuvaan ulkopalloiluun, sekä Vuorilammen ulkoharjoitteluun liittyvään valmennukseen. Aikaisemmin Juho on toiminut isosena ja osallistunut Saukkojen toimitsijantehtäviin ahkerasti kuluneella kaudella.

Jyväskylän Saukoissa on viimeksi ollut palkattu työntekijä, Marko Malvela, ennen vuotta 2000, kun kilpauintitoimintaa oli vielä seurassa ja Swimming Jyväskylä vasta perustettiin. Jyväskylän Saukkojen ja Marko Malvelan välinen sopimus on allekirjoitettu 15.12.1997 ja Marko aloitti palkattuna valmentajana 1.1.1998. Marko Malvela siirtyi kilpauintitoiminnan myötä Swimmin Jyväskylän palkkalistoille. Nykyään hän toimii omalla nimellään ja Sprinttitalli ry:n alla.