Jyväskylän Saukkojen naispelaajat finaaliin, miehillä semifinaalit Helsingissä!

14.4.2015

Jyväskylän Saukkojen naisten joukkue kuuntelee valmentaja Marko Perälän ohjeita semifinaaliottelussa Kuhia vastaan 12.4. (Kuva: Heikki Moisio)
Jyväskylän Saukkojen Hanna Kujala oli vahva maalintekijä myös syntymäpäivänään 12.4.2015 (Kuva: Heikki Moisio)
Saukkomiehet pelaamassa (Kuva: Heikki Moisio)

Viikonloppuna Jyväskylän AaltoAlvarissa pelattiin naisten SM-sarjan semifinaaleja Jyväskylän Saukot vastaan Helsingin Kuhat. Saukot pääsivät kahdella voitolla finaaliin. Ottelupöytäkirjoja pääsee tarkastelemaan klikkaamalla tästä lauantain pelin osalta ja tästä sunnuntain pelin osalta.

Kaksi ensimmäistä finaalipeliä pelataan vesipallon sarjamääräysten mukaisesti runkosarjan voittajan kotona, eli tänä vuonna Porissa 25. – 26.4.2015. Mahdollinen kolmas finaali pelataan Jyväskylässä 2.5. Suomen mestaruuden saa kahdella voitolla.

Saukkomiehet puolestaan aloittavat semifinaalikamppailunsa tulevana viikonloppuna 18. – 19.4. kahdella ottelulla Kuhia vastaan. Lauantaina semifinaalit pelataan Mäkelänrinteen uimahallissa klo 17.20 alkaen ja sunnuntaina Mäkelänrinteen uintikeskuksessa klo 9.30 alkaen. Mahdollinen kolmas semifinaali pelataan Jyväskylässä 25.4.2015.

Tervetuloa kannustamaan Saukkoja ja seuraamaan vesipallon loppukamppailuja!