Junnujen DSM -jatkosarja pelattu ja Saukot sijalla 5!

15.3.2015

Aloituspallon uinti, Saukoista uimareina Rene Kangas ja Iiko Rantala sinisissä lakeissa. (kuvaaja: Reija Häkkinen)
Pelitilanne (kuvaaja: Reija Häkkinen)
Nuutti Hyvönen maalintekijänä (kuvaaja: Reija Häkkinen)

Jyväskylän AaltoAlvarissa pelattiin eilen lauantaina 14.2.2015 D-junioreiden alemman jatkosarjan ottelut SM-sarjan sijoituksista 5 – 7. Pelit päättyivät seuraavasti:

WP NEO Turku - JySa 9-23

JySa – OuLo 15-11

OuLo – WP NEO Turku 17-8

Saukot nappasi siis SM-sarjassa kaudella 2014 – 2015 viidennen sijan, Oulun Lohet on kuudentena ja WP Neo Turku jää tällä kaudella seitsemänneksi.

Viikonlopun pelien parhaina maalintekijöinä Saukoista kunnostautuivat Nuutti Hyvönen ja Rene Kangas yhdeksällä maalillaan kumpainenkin. Rene kangas on myös koko DSM -sarjan tilastojen neljäntenä yhteensä 46 maalilla. Tilastot kokonaisuudessaan löytyvät --> täältä, mutta muuttuvat vielä ylemmän jatkosarjan pelien myötä.

Saukkopelaajien muita maalintekijöitä viikonloppuna olivat Iiko Rantala (6), Lauri Torvelainen (5), Lauri Toskala (3), Matias Salminen (2), joukkueen nuorimmainen, Eeli Rantala niin ikään (2), sekä Olivia Sivonen ja Eetu Tuorila (1).

Saukkojen tavoitteena oli kaudella neljän parhaan joukkoon pääseminen mutta vaikka sinne asti ei tällä kertaa yllettykään, pelaajia ei harmittanut ja he olivat tyytyväisen oloisia rankkojen pelien jälkeen. Joukkueen kauden suurin tavoite on ollut oppia pelaamaan joukkueena ja siinä ovat sekä pelaajat itse että valmentajat Aki Rantala ja Rami Niemi onnistuneet hienosti. Tämä joukkueen yhteenhitsautuminen on ollut erittäin merkityksellistä tulevaa kautta ajatellen, koska joukkue yhtä pelaajaa lukuun ottamatta säilyy samana myös tulevalla kaudella.

Joukkue jatkaa harjoitteluaan kohti sekä Jyväskylässä kesän kynnyksellä pelattavaa Tuomo Vainion turnausta, että ulkomaan turnausta, jonka varainhankinta on käynnissä. Juniorit ovatkin tavoittaneet säännöllisen kannattajajoukon SM-sarjan pelien yhteydessä järjestämällään kanttiinilla, joka auttaa matkakustannusten laskemisessa.

Saukkojen D-juniorit Lauri Toskala, Eeli Rantala, Tuukka Glad, Riku Hakkarainen, Nuutti Hyvönen, Aada Blom, Lauri Torvelainen, Rene Kangas, Iiko Rantala, Olivia Sivonen, Matias Salminen, Aapo Kekkonen, Jesse Leppälä, Eetu Tuorila ja Otso Uutela kiittävät kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan yhteistyöstä. Tällä kaudella sponsoreista toimintaa tukemassa ovat olleet Korves Oy, Valmet sekä Allaway, jotka ovat niin ikään auttaneet D-juniorijoukkuetta pysymään pinnalla.