Saukkojoukkueet enimmäkseen voitokkaina viikonlopun peleissä!

19.10.2014

Jyväskylän Saukkojen kotiotteluputki päättyi eilen miesten ja naisten joukkueiden voittoisiin peleihin kun ensin miehet voittivat Turun WP NEO -joukkueen AaltoAlvarissa pelatussa ottelussa lukemin 11–7 ja naiset voittivat Tampereen UiTa -joukkueen lukemin 15–1. Viikonloppuna 11. – 12.10 pelatut pelit päättyivät miesten osalta sekä tappioon Turkua (TU) vastaan 10–12 ja voittoon Espoon Cetuksesta 14–12. Naiset puolestaan voittivat molemmat ottelunsa; Turkua (TU) vastaan 36–7  ja Cetusta vastaan 13–10.

Saukkojen C-junioritkin pääsevät pelaamaan tulevana viikonloppuna kun CSM -sarja käynnistyy 25.–26.10. Espoonlahden turnauksella. Saukkojen C-junioreilla ei ole tänä vuonna pelaajien vähyydestä johtuen SM-sarjassa omaa joukkuetta, mutta he ovat kuitenkin saaneet mahdollisuuden osallistua sarjaan vahvistaen Kuopion rivejä.

Seuraavat kotipelit pelataan sekä miesten, naisten että D-juniorijoukkueiden osalta 22.-23.11.2014, joka onkin AaltoAlvarissa varsin vesipallontäyteinen viikonloppu, koska silloin Jyväskylässä pelataan myös D-junioreiden SM-sarjan toinen turnaus.